Pas på dit hjem i julen.

Muskelsmerter
Spar tid på din træning
december 18, 2018
Mand kigger på ur
Brug en app til timeregistreringer på arbejde
februar 12, 2019
Show all

Pas på dit hjem i julen.

pas på dit hjem i julen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Julen er hjerternes fest, et er sammenhold, familietid og den gode mads tid. Desværre er det ikke kun hjerternes fest, men også indbrudstyvenes fest. Hvert år bliver der begået mange tusinde indbrud og størstedelen sker i juletiden. Mest juleaften, hvor tyvene er ret sikre på at familien ikke er hjemme. Det er let for tyvene at holde øje med om folk er hjemme på denne årstid. Det er stort set bare at se om vi har lyset tændt – det er straks sværere og dermed mere risikabelt om sommeren, hvor lyset først tændes meget sent.

 

Snyd tyven

En par af de ting man selv kan gøre for at beskytte sit hjem er at få det til at se ud som om der er nogen hjemme. Bevares – så er det godt at have lyset tændt, men et er måske ikke altid nok. Hvis du investerer i en el-timer, kan du få et par af dine lamper til ar slukke og tænde, så luset i rummene forandres over aftenen.

En anden simpel ting er at lave fjernsynet været tændt. På den måde kommer der også lyd ud fra dit hjem, og selve lyset fra fjernsynet, for det til at virke som om at der er bevægelse i rummet.

 

Sikre dine døre og vinduer.

Allerede inden juleaften er det en god ide at sikre at dine døre og vinduer er sikret mod indbrud. Hvis du ikke lige vil investere i en alarm, så er der meget andet du kan gøre for at gøre det vanskeligt for tyvene at komme ind. Sørg for at du ikke har en forældet lås på din dør. Den gamle ruco-låse med ”runde” nøgler er ofte et tegn på at låsen skal udskiftes. Hvis du er i tvivl om dine døre og låse er sikre nok, så kontakt en lokal låsesmed. Bor du i København er dem her er et godt bud. Du skal være sikker på at hasperne på dit vindue er stærke nok til at modstå et koben og at selve trærammerne ikke er gamle og slidte.