Brug en app til timeregistreringer på arbejde

pas på dit hjem i julen
Pas på dit hjem i julen.
december 18, 2018
printer
Få en printer der kan printe dine billeder
februar 27, 2019
Show all

Brug en app til timeregistreringer på arbejde

Mand kigger på ur

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Registre tranport tid i arbejdstiden

Der er mange som har problemer med at skulle kunne registrere tid på arbejdet, hvis man er ude at køre. Det kan være at man skal hen til en kunde for, at holde et møde. Tiden der bliver brugt på transport, skal man selvfølgelig have løn for. Men hvor meget? Det kommer an på hvor lang tid hele turen har taget. Man kan nemlig timeregistrere med en timeregistrering app, som kan bruges uden for selve arbejdspladsen. Ved at bruge din mobil kan du registrere tidsforbruget via en app, hvor du kan tilføje en kommentar. Denne kommentar kan beskrive, at tiden er brugt på tranport og møde.

Registre tid hvor du vil

Med en app til at klare timeregistreringerne med, kan du fortage dem, hvor det skulle være. Det bliver derfor lettere og mere fleksibelt at registre tid end, hvis dette kun kunne lade sig gøre på arbejdspladsen, på din arbejdes computer. Det vil også sikre at registreringen af tid blev mere præcis, så man ikke skulle huske det til dagen efter. Det vil give et mere retvisende billede af tidsforbruget, hvilket er hele pointen. Medarbejderen kan derfor også retfærdiggøre tidsforbruget over for en kunde.

Præcis registrering

Med en præcis registrering ville virksomhedens ledelse kunne skabe et godt overblik over de forskellige aktiviteter hos alle de ansatte. Det hjælper dem med at blive klogere på, hvordan tiden bliver brugt. Dette kan udmunde i optimering i den daglige arbejdsgang hos virksomheden, som ville kunne optimere tidsforbruget. Disse registreringer giver også et grundlag for evt. fakturaer, som skal sendes til kunderne. Registreringen kan også virke som et grundlag for løn, hvis medarbejderen er timelønnet. På den måde kan medarbejderen blive lønnet efter tid registreret i systemet.  App’en gør arbejdsgangen meget mere flexibel og gør det også let at registrere timer, som man måske ikke ellers ville have gjort.