Vær aktiv med din hund

Brug din fritid til skønne efterårsaktiviteter
oktober 20, 2019
Sådan kan du bruge din fritid til at finde det rette job for dig
november 13, 2019
Show all

Vær aktiv med din hund

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi mennesker får tit af vide at vi skal holde os aktive, men hvad med vores hund. Det er nemlig lige så vigtigt at holde vores hunde aktive med gåture og leg med bold osv. En hund har brug for at den bliver stimuleret med gåture, og får lov til at gå og dufte sig gennem terræner og andre arealer.

Du går naturligvis ture med din hund, men gør du også mere end det? Det er nemlig rigtig sundt for din hund, at den kan få lov til mere end bare at gå sig en tur op og ned ad gaden. Her får du derfor nogle tips til, hvad du kan gøre udover at gå.

 

Find en park, eller lign.

Man kan finde parker eller større græsarealer alle steder. Det er bare med at komme derhen, og få sluppet sin hund løs. Her får din hund rigtig meget plads at udfolde sig på, og den kan få noget fart i sin ben – og bruge noget energi. Et hit er altid at du tager nogle remedier med, som du kan kaste med, og din hund kan hente det.

Undersøg muligheder for hundetræning

Vil du give din hund en rigtig god udfordring, som kan styrke dens agility, så undersøg om der ikke er noget hunde træning i nærheden. Her kan du give den mulighed for at løbe op ad ramper, hoppe over bomme osv. Du får ikke bare en aktiv hund, men også en dygtig og smidig hund.

 

Alfa omega er, at du begynder at bruge noget mere tid på at aktivere din hund, og giver den flere udfordringer i hverdagen – samt mere plads at bevæge sig på. Så selvom det er lidt koldt udenfor lige nu, så er det bare på med hundefrakken, og afsted med jer. Det vil helt sikkert både gavne din hund og dig selv.