De uundværlige gaveråd til dem uden fritid

Hjemmebiograf
Hjemmebiografen
november 8, 2018
Kvinde med tegning af blomst
Husk disse tre ting til din hobbyvirksomhed
november 23, 2018
Show all

De uundværlige gaveråd til dem uden fritid

Brug en vinduespudser

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du også en af dem, der bare ikke kan finde nogen fritid i dit stramme program og skal du snart til fødselsdag eller fest? Så læs med her og få gode råd til den hurtige gave der altid er en succes.

For lad os bare indse det, du har ikke tiden til at bruge en formiddag eller middag på at lede efter en gave og på et år er der mange fester og fødselsdage, hvilket giver udfordringer med det travle skema. Derfor får du her et par nemme tips til altid praktiske og anvendelige gaver, du kan få fingrene i, uanset hvor du befinder dig.

  1. Parfume – Alle kan bruge en parfume og parfumer er let tilgængelige. De fås ikke kun i kosmetikbutikker men også i stort set alle supermarkeder, nærmarkeder og kiosker. Parfumer findes også online og det er muligt at finde gode priser på gode parfumer, på flere webshops. Finder du et godt tilbud, er det bare om at købe ind – så har du altid en gave ved hånden. Husk dog på, at de fleste parfumer kun kan holde duften i 5 år, derfor må du ikke købe flere end du kan nå at give væk inden for fem år.
  2. Stel – Alle bruger stel og spørg dig selv om, hvor mange du kender, der har for mange stel liggende? Det er ikke mange vel? Du kan sandsynligvis ikke komme i tanke om nogen. Og det er ikke så underligt, for at give stel som gave, som værterne ikke specifikt har kastet deres kærlighed på, betragtes som en farlig gave. Og det kan det være, hvis man er oppe i dyrere sæt, hvor en tilføjelse til samlingen måske koster 5-600 kr. Kommer du med et helt stelsæt, med både gafler, knive og skeer, vil alle kunne bruge et ekstra sæt.
  3. Deodorant – ligesom det er tilfældet med parfumerne, bruger rigtigt mange også deodorant, ja faktisk er der jævnt flere deodorantbrugere end parfumebrugere. Du bør dog overveje, hvorvidt det er smart at give en deodorant med duft, da det kan indikere, at du syntes modtageren lugter – en fornærmelse du gerne vil være foruden. At købe en neutral deodorant, uden duft, eventuelt en naturligt, så som de fantastiske real purity deodoranter.