Unik indretning er det nye sort

Gode oplevelser til en sommerferie hjemme i Danmark
maj 18, 2020
Ting du skal have styr på, når du er studerende
maj 23, 2020
Show all

Unik indretning er det nye sort

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke længere nok at tage en tur i IKEA og købe alle de møbler, som man har brug for. Man vil jo ikke bo ligesom alle andre. I den seneste tid har der derfor været stor fokus på at finde møbler, nips og andet godt, så indretningen skiller sig ud fra alle andre, der også indretter med de klassiske IKEA-møbler. Det handler om at finde nogle møbler, som passer til den resterende indretning, men som ikke er masseproduceret og som alle andre ikke lige kan få. Det kan gøres på mange måder, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan få en unik indretning på trods af klassiske møbler fra IKEA.

Giv møblerne en omgang DIY

Du har måske købt de fleste af dine møbler i IKEA og Jysk, og det er selvfølgelig også helt fint. Det har vi næsten alle sammen. Men det betyder ikke, at dine møbler behøver at se sådan ud for evigt.

Hvis du har en sofa eller en lænestol, som du er glad for, kan du med fordel på den ompolstret. Find noget stof, som du godt kan lide og som passer til din indretningsstil og få syet et nyt unikt betræk. Det giver dig en helt ny sofa eller lænestol.

Hvis du derimod har en kommode eller en reol, som du elsker, så kan du male den. Man kan i dag købe kalkmaling, som man kan male på alle overflader og så vokse bagefter, så farven og malingen bliver siddende. Det gør det muligt at male sort set alle overflader i lige den farve, der passer bedst ind.

Tænk ud af boksen. Tag dine traditionelle og måske lidt kedelige møbler og DIY dem om til ”nye” møbler.

Bestil skræddersyede møbler

Det er muligt at skræddersy møbler efter behov og plads. Én af de mest populære af slagsen er plankebordet. Plankebordet er meget populært, og det er i høj grad fordi at man har så mange muligheder med et sådant bord. Ingen to borde er ens – heller ikke, hvis bordet faktisk er lavet af den samme træsort i samme størrelse og behandlet med samme olie. Træet giver et helt unikt udtryk.

Du kan designe dit eget plankebord, hvor du helt selv vælger både størrelse, træsort, olie og ben, og du kan på den måde lave et plankebord, der passer perfekt ind i din indretning.