Udfold din kreativitet på dine gamle møbler

Brug din fritid på at gøre bilen vinterklar
december 21, 2017
bøger
Brug din fritid i bøgernes verden
januar 2, 2018
Show all

Udfold din kreativitet på dine gamle møbler

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Møblerne er nogen af de vigtigste genstande i hele hjemmet, men de er også nogen af de genstande i hele hjemmet som tager imod mest slid, og det sker da også hyppigt, at et møbel må lade livet. Dette er dog ikke altid lige belejligt, da det kan ende med at koste en mindre krig, hvis man skal ud og udskifte stole, borde, skabe osv. Dette er dog heller ikke altid nødvendigt, da man snildt kan give sine gamle møbler nyt liv, det kræver bare, at man er villig til at bruge lidt af sin fritid på det.

Fornyelse af møblet

Forskellige mennesker har forskellig smag i møbler, og nogle mennesker ønsker altid at deres møbler ser nye og lækre ud, og det hyppigst disse mennesker som udskifter deres møbler. Det er dog ikke altid helt nødvendigt, hvis man ønsker et pænt og flot møbel som ser nyt ud. Hvis man blot anskaffer sig noget sandpapir, en slibemaskine, træbehandling og evt. maling, så kan man få et møbel som igen ser nyt ud. Først sliber man alle urenheder af, hvorefter træet smøres ind i træbehandling, hvilket både beskytter træet og får det til at se flot ud.

Den kreative løsning

Hvis det ikke er vigtigt, at ens møbler ligner, at de kommer direkte fra producenten, så kan benytte sig af en mere kreativ løsning. På den måde kan man selv efterlade et personligt touch på sit gamle møbel. Et fantastisk redskab til at personliggøre sine gamle møbler er kalkmaling. Kalkmaling fungerer på flere forskellige materialer, men det virker vildt godt på træ. Kalkmalingen tillader en at kunne designe møblet som man selv ønsker at gøre det. Kalkmalingen giver et moderne touch som efterlader en flot mat finish, som man kan male så det passer til det pågældende lokale. Find den helt rigtige kalkmaling her.