To gode tips til haven

Brug din fritid på sund sport
marts 12, 2020
Brug din fritid på at energioptimere boligen
marts 22, 2020
Show all

To gode tips til haven

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har have, så er du sikkert udmærket klar over, hvad der skal til for at holde den ved lige. Græsset skal sikkert slås en gang imellem, hækken skal klippes, og måske skal du også luge lidt ud i blomsterbedene. Uanset hvad er det en god idé, at du sætter tilstrækkelig tid af til det, hvis du ikke vil have, at din have skal blive sjusket og overgroet at se på. Hvem ved, måske har du også overskud til at kaste dig ud i et par nye projekter? Her kommer to tips til, hvad du kan gå i gang med i haven.

Flis til blomsterbedene

Hvis du har mod på at kaste dig ud i et lidt mere omfattende projekt, så kan det være, at du skal i gang med at lave flis. Du ser sikkert selv flis mange forskellige steder i din hverdag, for eksempel i parker og foran offentlige bygninger, hvor det både kan bruges i blomsterbedene og til at lave stier med. Men selvom flis måske mest forbindes med noget, der hører til i parkanlæg eller i grønne områder, så kan det også sagtens blive en vigtig del af din have. Hvis du køber dig en flishugger og får sat traktoren i gang, så kan du lave flis nok til alle blomsterbedene i løbet af ingen tid. Du kan læse mere om flishuggere her.

Krydderurter

En rigtig god måde at udnytte pladsen i sin have er at bruge noget af den til at dyrke krydderurter. Det er om noget planter, der har et formål, og det er skønt kunne gå i haven og plukke masser af mynte, rosmarin og basilikum, som kan komme direkte i maden. På den måde slipper du for at skulle købe tørrede krydderurter i butikkerne, og det kan både være bæredygtigt for din økonomi og for planeten.