Tjekliste til skiferien: Dét skal I huske

Tjekliste: Husk disse ting når du skal på ferie sydpå 
januar 20, 2020
Oplev verden med backpacking
februar 10, 2020
Show all

Tjekliste til skiferien: Dét skal I huske

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Danskerne valfarter på skiferie hvert år. Det er en sjov, aktiv og hyggelig måde at være sammen på som familie – hvis I da husker at få det hele med. Her er en tjekliste til skiferien.

Skiferien er blandt vi danskeres foretrukne rejseformer, og det er med god grund. Det er sjovt at stå på ski og snowboard, og så er det en fremragende og hyggelig måde at være sammen på. Samtidig får I dyrket motion, holder jer i gang og styrker sammenholdet i familien.

Når man skal rejse, er det vigtigt, at man har det hele med. Særligt på skiferien er det dumt at glemme de mest væsentlige ting. Derfor får du her en tjekliste til, hvad du endelig skal huske at have med, når turen går til løjperne.

Billetter og pas

Uanset, hvordan I rejser, så er det vigtigt, at I har pas og eventuelt billetter med. Kører I i bil, er det ikke nødvendigt med billetter, men det er det, hvis I flyver. Ligegyldigt, om turen går via bil eller med fly, skal I dog huske jeres pas, da det ellers kan ende med, at I bliver nægtet adgang til det land, hvor I skal på skiferie.

Skiudstyret

Man kan som regel leje eller købe skiudstyr på de forskellige skisteder, men alligevel er det dog en god idé at sikre jer, at I har det hele med. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis I skal til at købe skihjelm, skibukser og andet udstyr, fordi I ikke lige har fået det pakket ned.

Underholdning til turen

Typisk er der en del transporttid forbundet med skiferie. Derfor er det en god idé, hvis I tager noget underholdning med, når turen begynder at blive for kedelig og triviel. Det kan være forskellige ting, og typisk har I en god idé omkring, hvad det er, jeres børn underholder sig selv med.