Tjekliste: Husk disse ting når du skal på ferie sydpå 

3 gode råd til rydning af dødsbo
januar 17, 2020
Tjekliste til skiferien: Dét skal I huske
januar 20, 2020
Show all

Tjekliste: Husk disse ting når du skal på ferie sydpå 

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Her får du en liste over hvad du skal huske at pakke til rejsen sydpå – så burde du ikke glemme noget.

# 1: Solbriller

Når turen går sydpå, ned til varme og sol er det godt at have et par gode solbriller med. Solen er væsentlig skarpere sydpå, så det kan let virke irriterende for øjnene. Derfor er det vigtigt at have et par gode solbriller med på ferien – et par solbriller som både beskytter og har et godt filter, så du ikke behøver at knibe øjnene sammen, samtidig med at de ser smarte ud.  

# 2: Pas og sygesikring

Det siger måske sig selv, men langt flere end man lige tror glemmer rent faktisk deres pas eller sygesikring i farten. Derfor får du den igen; HUSK dit pas! Uden dit pas kommer du højst sandsynligt ikke ombord på flyveren. Det ville være en kedelig start på ferien. 

Er feriedestinationen i Europa, skal du medbringe det blå sygesikringsbevis. Har du ikke sådan et kan du let bestille et på Borger.dk. Skal du på ferie uden for Europa, bør du få tegnet en rejseforsikring som dækker dine behov.

# 3: Solcreme

Husk solcremen. Solens stråler er tit meget skarpe sydpå, så din hud skal beskyttes. Smør dig ind flere gange dagligt, så længe du opholder dig i solen. Bare rolig du bliver stadig brund, du undgår bare at blive rød. Du og din hud vil takke dig. 

# 4: Medicin

Får du en form for medicin, så husk den! Det kan blive en kedelig start på ferien, at skulle lede efter et sted, hvor det kan købes til unødig høje priser. Får du medicin med en rød trekant på, kan det være nødvendigt med et “medicinpas”.