Til dig der skal male til sommer

En hund er det helt rigtige valg for dig med for meget fritid, der føler sig ensom
juni 11, 2020
Hvordan vælger du den rigtige gamerstol?
juni 17, 2020
Show all

Til dig der skal male til sommer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren 2020 kommer til at være anderledes på mange punkter. Eksempelvis er der mange, der har fået ændret deres ferieplaner, og ikke længere skal sydpå. Det betyder også, at der sandsynligvis er en del, der kommer til at tilbringe mere tid hjemme i deres haver, end de ellers ville have gjort. For mange kan det også betyde, at der er tid til at kaste sig over nogle af de projekter, som man måske har gået og udskudt i et stykke tid.

Noget af det kunne være aktuelt er at male. Dette er nemlig en af de ting, som der er rigtig mange, der har en tendens til at skubbe lidt. Der er naturligvis dem, der er vilde med at male, men for mange, er det surt arbejde, og noget man gerne udskyder eller betaler sig fra. Hvis man gør det lidt let for sig selv, behøver det dog slet ikke være så slemt, at komme igennem at skulle male en gavl, udhæng, et hegn, eller hvad det nu er der lige trænger.

Opgaver man skal overveje en ekstra gang

En af de ting, der kan få mange til at stoppe op, og overveje om det er noget man selv vil, er hvis der skal males i højden. Det kan være et udhæng på taget, gavlen eller andet, der er nogle meter over jorden. Det kan være man ikke lige har en stige, der er lang nok, eller det kan være, man ikke har lyst til at balancere på den stige. Hvis der er noget men er utryg ved, eller ikke føler sig rustet til, er det en god ide at hyre en professionel maler til opgaven.

Opgaver man kan klare selv

Der findes dog også rigtig mange opgaver, som man sagtens kan klare selv. Alt hvad der ikke kræver at du klatrer rundt på stiger og stillader, kan du klare selv. Husk at vælge lidt køligere dage til at male, da malingen tørrer for hurtigt, hvis det er meget varmt og solen står lige på.