Tid til at kigge efter sommerhus

Sådan får du mere fritid som selvstændig erhvervsdrivende
november 24, 2019
På din fritid på at give dit hjem et kreativt løft
november 28, 2019
Show all

Tid til at kigge efter sommerhus

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være skørt, at skulle tænke på sommerferien næste år, når kalenderen siger at det kun er lige ved at blive vinter. Ikke desto mindre kan det være en rigtig god ide at begynde at over det allerede nu. Det er populært at tage i sommerhus, ikke mindre på grund af de gode somre, vi har haft de senere år. Det er populært at blive i Danmark og opleve, hvad vores eget land kan. Udover det er der også alle turisterne, der kommer hertil.

Det betyder også, at sommerhuse de mest populære steder bliver hurtigt udlejet. Hvis man venter helt til foråret eller den tidlige sommer, kan det være svært at finde et, der passer til ens behov. Det er især børnefamilier, der kan få problemer. Hvis man skal have et sommerhus med 3 soveværelser, er udvalget nemlig mindre, hvis hvis man skal alene afsted som par, og kun behøver et soveværelser.

Det er især områder som Rømø, Løkken, Skagen, Hvide Sande, Blokhus og lignende, at man skal være hurtig ude, hvis man vil have drømmesommerhuset. Hvis man kigger på sommerhusudlejeren Sol og Strand’s hjemmeside, kan man se, at der er masser af ledige uger nu. Kigger man lidt nærmere vil man da også kunne se, at der allerede er mange, der er booket i ugerne 28,29 og 30, der som bekendt er højsæsonen.

Så selvom der er godt og vel 8 måneder til, at det for alvor går løs, er der allerede mange der er så langt fremme i planlægningen, af der booket hus til sommerferien. Går i med planer om, at sommeren skal bruges i dejlige Danmark, så er det bare at sætte gang i søgningen af sommerhuse og finde det helt rigtige og få det booket. Typisk kan man mod et gebyr afbestille, hvis man kommer på andre planer. Jo tættere man kommer på, jo dyrere bliver det dog.