Tag på ferie til Sicilien

Pas på når du bruger din fritid på online gambling
september 13, 2018
En dej rullet ud blandt en masse ingredienser
Hvorfor ikke flytte din fritid fra stuen til køkkenet?
oktober 4, 2018
Show all

Tag på ferie til Sicilien

Sicilien

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange fantastiske steder at besøge i Italien, og en af ​​juvelerne  er den smukke lille ø på spidsen af ​​Italiens berømte støvle. Sicilien er blevet en destination, der i stigende grad søges af besøgende og har stor historisk og kulturel arv takket være gennemgangen af ​​normanerne, grækerne, romerne og araberne, der har gjort dette fascinerende område til en vugge og et centralt punkt for middelalderens civilisationer.

 

Besøg dette land af myte og historie kan nemt have en dyb indvirkning på rejsende! Sicilien er overfyldt med historie, natur og traditioner. Som den store tyske digter og dramatiker Goethe sagde: “Italien uden Sicilien efterlader intet billede i sjælen: her er nøglen til alt.”

 

Regionen kan konstant overraske besøgende med sin idylliske natur, fuld af charme og bjerge og bakker, der møder det blå og krystalklare Middelhavet. Landskabet er også beriget af fantastise arkæologiske rester, der fortæller det gamle oprindelse Trinacria (det romerske navn for Sicilien) – en form for kunst, der er blevet smedet gennem århundrederne.

 

Ét besøg på Sicilien aldrig er nok. Dette smukke land går ind i menneskers hjerter takket være den varme, der ikke kun er i vejret, men også i smilene hos de mennesker, der bor her. Det er svært at overse den gastronomiske faktor og når man taler om Sicilien, skal man nævne arancini, cannoli og cassata samt granita, sol og hav!

 

Den første ting at gøre, når du ankommer til Sicilien, efter du har lagt dine tasker, er at bare gå ud og fordybe dig i gaderne i byen, eller hvis du bor i feriehus på landet bør du straks gå ud og nyte naturen og komme i kontakt med så meget historie som muligt.  Når du har brug for at slappe af, så nyd et traditionelt siciliansk måltid. En ret er ofte en rejse ind i selve øens historie. De forskellige civilisationer, der har domineret øen, er måske forsvundet, men fra et gastronomisk synspunkt er indflydelse blevet opretholdt gennem århundrederne. I kystområderne vil du (selvfølgelig!) støde på lækre fisk og skaldyr, herunder sublimt tilberedte makrel, sværdfisk, tun og torsk.

 

Nyd byerne, nyd naturen og nyd maden.