Tag lockdown-hobbyen med ind i hverdagen

Spice din fritid op med frækt lingeri
marts 18, 2021
Gode idéer til ferieaktiviteter
marts 24, 2021
Show all

Tag lockdown-hobbyen med ind i hverdagen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange har brugt den ekstra fritid hjemme til at finde nye hobbyer, som sætter farve på hverdagen, distraherer, giver motion – eller giver en noget andet spændende, som man ellers har gået og manglet i livet. Nu, hvor genåbningen kommer tættere på, er det nemt bare at kaste håndklædet i ringen og konkludere, at der nok ikke bliver tid til den nye hobby, når vi snart skal tilbage til hverdagens trummerum. Men det er der ikke nødvendigvis nogen grund til – det handler bare om at omstrukturere sin fritid og udnytte alle døgnets timer mere effektivt. Med lidt omtanke får du hurtigt plads til både arbejde, familieliv og din nye hobby. Læs videre og få vores tips og tricks til, hvordan du bærer dig ad med det.

Gør transporttid til fritid med segways & elløbehjul

Når vi tænker over det, spilder mange af os utroligt meget tid i transport i løbet af en normal arbejdsdag. Men har du brugt din lockdown på at blive fantastisk på segway, elløbehjul eller et andet alternativt køretøj, kan du nemt gøre den daglige transport til en leg. Har du endnu ikke prøvet det af, selvom du synes, det lyder sjovt, kan du sagtens stadig nå at komme i gang, inden hverdagen åbner op igen. Selvom man selvfølgelig lige skal lære den nye maskine at kende, så man ikke er til fare for andre trafikanter – så er mange af køretøjerne utroligt intuitive og kræver på ingen måde månedsvis af øvelse. Er du nysgerrig på, hvad elløbehjul, segways, elcykler, droner og meget mere har at byde på? Så tag et kig på eRiders.dk, hvor du kan læse testoverblik, anmeldelser m.m.

Hav hobbyer alene og med familie og venner

For mange fylder familien uden tvivl massivt i fritiden. Som par vil man gerne se hinanden og bruge kvalitetstid sammen efter fyraften – og har man børn, kan man hurtigt komme til at bruge sine eftermiddage og aftener som taxachauffør til alle deres fritidsaktiviteter. Men her er det vigtigt at huske, at du også er et menneske med behov for adspredelse i fritiden. For at det skal fungere for alle, kan I f.eks. sætte jer ned og aftale en turnus: Sørg for, at I hver især har en eller et par stunder i løbet af ugen til noget, I gerne vil dyrke alene, hvor den anden forælder så passer børn og evt. kører dem rundt – og aftal, hvad I gerne vil lave sammen, og hvordan I evt. vil arrangere pasning. Med lidt planlægning og kompromisser bør det kunne fungere.