Skal du være nytårsvært?

Naturen er et skatkammer af mad
november 30, 2018
julesweater
Klæd dig mere julet i din fritid
december 17, 2018
Show all

Skal du være nytårsvært?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Juleaften er kun en uges tid i skrivende stund. Dette betyder, at nytårsaften er lige godt dobbelt så lang tid væk. Hvor juleaften ofte er en dejlig hyggelig aften sammen med familien, så er nytårsaften ofte lidt mere løssluppen og vildere. Det er årets sidste fest, og for mange bliver det også ophøjet til at være årets største. Dette sætter naturligvis nogle forventninger, og det er ikke altid, at virkeligheden lever op til det.

Store krav til værten

Står du overfor at skulle være vært for en nytårsfest, er der også store krav til dig. Det kan godt være, at dine gæster siger, at det ikke behøver være så fint osv, alligevel er der en eller anden forventning, som man gerne vil leve op til.

Her kommer tre gode råd til dig der skal være vært for et nytårsselskab. Følger du dem, kan du være næsten sikker på, at du undgår at det bliver en stresset affære. Resten er op til dine gæster, og dem kan vi desværre ikke stå på mål for.

1: Bestil maden ude fra

Medmindre du virkelig er vild med at stresse og stå i et køkken, så er det en rigtig god ide at bestille maden ude fra. Der er et utal af butikker, slagtere, restauranter der tilbyder dette, så det er bare at gå på opdagelse. Vælg noget med så lidt tilbederedning som muligt. Maden sidder lige i skabet, og du slipper for at bruge mange timer på det.

2: Pynt op dagen før

Man tænker at det kan være hyggeligt at gå og pynte op, i løbet af dagen. Men realiteten er, at man ofte har langt mere travlt end man troede. Der skal måske hentes kransekage, der skal klargøres meget andet. Det eneste du bør vente til selve dagen med er balloner og lignende, hvor luften kan gå ud, og de bliver triste at se på.

3: DROP OPVASKEN

Medmindre du skal bruge servicen, så lad opvasken stå på aftenen. Det er ikke sjovt at skulle vaske op dagen efter, men det er slet ikke sjovt at skulle gøre under middagen. Hvis du vil tage det værste, så gør det efter i har spist og der er til tid. At gøre det mellem retterne gør det stressende for både dig og gæster, der får dårlig samvittighed. For det første stresser du, og for det andet spilder du lige pludselig lidt rødvinssauce på din kjole eller skjorte.

Følg disse råd og husk at det er en aften med fest – ikke stress..

Godt nytår