Sådan udnytter du din fritid som mor

3 tips til at indrette en hyggelig og afslappende have
juli 18, 2020
Guide: Sådan investerer du selv din pensionopsparing
juli 28, 2020
Show all

Sådan udnytter du din fritid som mor

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan godt være svært at få øje på fritiden, når man er mor. Der er altid noget at lave, når man skal tage sig af børnene. Børnene skal på institutioner, de skal i bad, og de skal spise tre måltider om dagen. Men når fritiden faktisk er der, så kan det godt være svært at finde ud af, hvad man egentlig skal lave. Dog er det en god ide at planlægge denne fritid, så man kan udnytte den på bedste vis. Her får du nogle ideer til, hvordan du kan planlægge din fritid.

Få en hobby

Det kan være en super god ide at få sig en hobby, når man gerne vil lave noget i sin fritid som mor. Der er jo ikke altid super meget fritid at arbejde med, så det er meget optimalt at have en hobby, som ikke er særligt tidskrævende. Det er de fleste hobbyer heller ikke. Desuden kan man tillade sig at forsømme en hobby i forstørrede tidsmængder og først vende tilbage til den, når fritiden igen kommer til livs.

Du kan blandt andet komme i gang med at tegne. Du kan eksempelvis finde en masse tuscher og skitseblokke hos Børnenes Kartel. Her kan du også finde flotte puslespil og kontorartikler. Du kan med fordel besøge borneneskartel.dk for at se deres udvalg.

Den gode planlægning

Det er en god ide at få sig en kalender, når man skal planlægge sin tid. Det kan nemlig være meget nemmere at spotte, hvornår man faktisk har tid til sig selv, når man strukturerer ugens aktiviteter. Det kan nemlig godt være, at du vil få noget mere fritid, hvis du sørger for at holde dig til tidsplanen. Det kan altså hjælpe meget at holde styr på sine hverdagsaktiviteter. Du kan med fordel undersøge udvalget af kalendere hos Børnenes Kartel. Dermed vil du blive bedre til tidsplanlægningen.