Sådan sparer du penge på dine tøjkøb

På din fritid på at give dit hjem et kreativt løft
november 28, 2019
Hvilken hund skal i vælge?
december 16, 2019
Show all

Sådan sparer du penge på dine tøjkøb

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kan du godt lide at shoppe nyt tøj jævnligt? Så ved du også, at det hurtigt kan løbe op i en god portion penge. Det er ikke billigt at have en stor lyst til nyt tøj hele tiden. Men faktisk kan du sagtens spare penge, uden du behøver gå på kompromis med din lyst til at købe nyt tøj.

Køb dit tøj i genbrugsbutikker

Du kan finde rigtig meget fedt tøj, hvis du går i genbrugsbutikker og leder efter det. Det bliver mere og mere populært at shoppe tøj i genbrugsbutikker, bl.a. fordi du kan finde helt unikke ting, som du ikke ser alle andre gå i. Der findes genbrugsbutikker til enhver smag, så hvis du primært går i dyrere mærketøj, findes der også genbrugsbutikker for det. Når du handler i en genbrug, skal du bare gå ind til det med et åbent sind, for ellers finder du ikke noget.

Shop i outlets

I et outlet bliver der solgt tøj, der er fra nogle lidt ældre kollektioner, og derfor er tøjet langt billigere end det nyeste på markedet. Hvis du ikke er så trend-orienteret, vil du kunne finde nogle rigtig fine ting. Du kan f.eks. besøge Dansk Outlet, hvor de har tøj til alle og enhver. De har også tøj i store størrelser her.

Køb brugt tøj på nettet

Der findes rigtig mange sider på nettet, hvor du kan både købe og sælge brugt tøj. Det er som regel noget rigtig fint tøj, du kan finde, men til gengæld til nogle billige priser. Hvis du gerne vil spare nogle penge, kan du også selv sælge ud af det tøj, som du ikke bruger, så du kan købe nyt for de penge. Hvis du har en tendens til kun at bruge dit tøj et par gange, findes der også sider, hvor du kan leje dit tøj i stedet.