Sådan kommer du godt gennem flytningen

Brug din fritid til at forbedre tilstandsrapporten, hvis du skal sælge hus
september 8, 2020
Fordelene ved en sømpistol
oktober 19, 2020
Show all

Sådan kommer du godt gennem flytningen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En flytning er altid rodet – det kan simpelthen ikke undgås, når man skal pakke alt, hvad man ejer ned og transportere det over til et helt nyt sted. Vi har dog her samlet nogle gode tips til dig, så du kan komme godt og helskindet gennem flytningen.

Begynd at pakke i god tid

Det kan være svært at begynde pakningen tidligt – specielt fordi der jo er mange ting, man stadig skal bruge i tiden op til flytningen. Det er dog en god idé at begynde pakningen i god tid, så man ikke skal gøre det hele dagene op til eller dagen inden selve flytningen. Heldigvis er der meget, man løbende kan pakke ned, fordi man ikke bruger det så tit. Det kan f.eks. være diverse køkkenting, som man måske har for meget af. Man kan på den måde pakke de fleste ting og kun lige efterlade to tallerkner og to sæt bestik, som man så nemt lige kan pakke ned dagen inden flytningen. Det samme kan lade sig gøre med f.eks. tøj, hvor man i vinterhalvåret kan pakke sommertøjet ned og omvendt. Du vil hurtig lægge mærke til, at der er meget, du faktisk kan pakke ned i god tid inden flytningen.

Lej en flyttebil

En flytning er hård nok i sig selv – der er ingen grund til at gøre det værre ved at benytte en lille trailer og en personbil. Det kræver nemlig mange ture frem og tilbage – og det gør det meget svært at holde et overblik. Derudover tager det også meget lang tid at komme gennem en flytning, når man skal bruge en masse tid på at køre frem og tilbage mellem den gamle og den nye bolig. Det er dog nemt at komme udenom denne problemstilling. Lej en flyttebil og så kan du faktisk slippe afsted med at køre frem og tilbage meget få gange. Start med at fylde flyttebilen med de store ting og få dem ud af vagten først – og så kan du tage en tur nummer to med alle flyttekasserne med alle tingene. Så kommer du gennem flytningen hurtigere end du lige regner med.

Lav en liste over de praktiske ting i forbindelse med flytningen

Der er mange praktiske ting, man skal huske på i forbindelse med en flytning. Man skal f.eks. huske at melde flytning på borger.dk, ændre adresse diverse steder, evt. søge boligstøtte og meget mere. Det kan være en god idé at lave en liste over alle disse ting løbende og notere, hvornår disse ting skal gøres. På den måde er du altid klar over, hvad du mangler at gøre og hvornår du skal gøre det – og så glemmer du intet i forbindelse med din flytning.