Sådan kan du bruge din fritid til at finde det rette job for dig

Vær aktiv med din hund
oktober 31, 2019
Er du også træt af at spilde din tid?
november 19, 2019
Show all

Sådan kan du bruge din fritid til at finde det rette job for dig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange danskere, der i en kort eller en længere periode har prøvet at være arbejdsløs. Når man er arbejdsløs, kan man hurtigt blive rastløs, og har man søgt job mange steder uden held, kan man også have en tendens til både at tabe modet men også motivationen. Kan du nikke genkendende til scenariet, og drømmer du om at finde et arbejde, der passer perfekt til dig, så kan du nedenfor få gode råd til, hvordan du kan bruge din fritid på at finde frem til det rette job for dig.

Søg inspiration hos venner og familie

I dag er det næsten kun fantasien, der sætter grænser, når man snakker om, hvor mange jobs der er, og hvad man egentligt kan arbejde med. Hvis du er på bar bund, kan det være en god idé at søge inspiration hos venner og familie. Er du i tvivl om, hvad din moster egentligt arbejder med, eller har du en onkel, der er ansat et spændende sted, kan det være en god idé at starte et håndgribeligt sted. Når du søger inspiration hos venner og familie, kan du samtidigt sikre, at der er trygge rammer til at snakke om din situation, mens du nemt og hurtigt kan få inspiration til, hvad du skal undersøge yderligere. Måske har du en ven, som har gået på guideschool, eller måske har din moster inspireret dig til at blive kok – der er mange muligheder.

Du kan naturligvis også bruge nettet til informationssøgning

Når man er i tvivl om noget, tager det 2 sekunder at få en afklaring på nettet. Nettet kan derfor også bruges til informationssøgning omkring din jobsituation. På nettet kan du blive klogere på alt fra job som rejseleder til job som pædagog. Klik ind på linket for at starte et sted.