Sådan holder du en god fest

Gode fritidsaktivitet for dig og vennerne
september 19, 2019
Brug din fritid til skønne efterårsaktiviteter
oktober 20, 2019
Show all

Sådan holder du en god fest

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvem elsker ikke en god og mindeværdig fest? De færreste vil svare, at de ikke holder af en aften i godt selskab med sjov snak og højt humør hele vejen rundt om bordet.

Men hvordan sikrer man, dagen eller aftenen bliver en succes – hvad er opskriften på en god fest? Vi giver her en række universelle bud, der – uanset om det er konfirmation, bryllup eller en god lørdag aften – giver de bedste forudsætninger for et sandt brag af en begivenhed!

Tænk over oplevelsen – kan du levere ”wauv-effekten”

”Wauv, det ser godt ud!”. Hører du disse ord, er du på rette vej. Føler dine gæster, at der er gjort noget særligt for dem, kan du forberede dig på en succesfuld fest.

Det er vigtigt, at dine gæster fra første færd føler sig velkommen, og kan du tilmed få dem til at føle, der er gjort noget særligt for dem, er du nået lang. Det viser nemlig, du har anstrengt dig for, at alle får en god aften.

Vær strategisk med bordplanen!

Helt naturligt vil man tænke, at de sjove personligheder skal spredes ud blandt dem, der normalvis ikke siger så meget. Men det er en fejl! Det skyldes, at de sjove skal have nogle at være sjove sammen med. Det skaber en god synergi, som smitter resten af selskabet.

Desuden er det værd at huske, at en stille person slet ikke ville komme mere til orde, hvis han eller hun placeres ved siden af en person, der fylder meget i selskabet.

Skaf livemusik

Intet slår livemusik! De dygtige musikere er med til at sætte baren højt og banker stemningen helt op under loftet! Vælg gerne musikere med et bredt repertoire som f.eks. Tennis band, der kan spille dansegulvet op med velkendte hits!

De rette rytmer og god performance skaber grobund for en helt igennem herlig dag eller aften!

Er der tema?

Temafester er ofte udskældte, men afholdes de rigtigt, kan det sætter rammerne for en fantastisk aften. Det skyldes ikke mindst, at der allerede fra starten af aftenen, er skabt en unik samhørighed mellem gæsterne.

Måske er alle landet i 80’er til disco, måske er I havnet til afterski i alperne, måske er I alle samlet i et bestemt filmunivers i Hollywood? Mulighederne er mange, og gøres det gennemført, er temafesten en sikker vinder!

Vær omhyggelig med mad og drikke

Når man ser tilbage på fester med god mad, vil man typisk mindes et eller andet lækkert og forbinde hele dagen med noget positivt. Desuden løfter det bare dagen, hvis man får noget godt til ganen. Det er ikke for sjov, man siger, uden mad og drikke, dur helten ikke.