Sådan kommer du i gang med at udvikle dine egne apps

fritid god ide
Brug din fritid til at blive klogere
november 15, 2017
fritid
Din fritid kan være kostbar
november 15, 2017
Show all

Sådan kommer du i gang med at udvikle dine egne apps

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er blevet lettere at udvikle apps, og derfor er der flere, der begynder at udvikle dem. Det kræver dog stadig, at du har styr på det tekniske, men der kommer flere og flere programmer på markedet, der kan hjælpe dig i gang med at udvikle apps, selvom du ikke har forstand på at programmere. Her får du et par gode tips, du kan bruge, hvis du gerne vil i gang med at udvikle dine egne apps.

Der er sket et en udvikling inden for IT i samfundet

Vores samfund er i rivende udvikling, og alt, der har at gøre med digitalisering og IT, bliver fornyet hele tiden. Gamle processer erstattes af nye og mere effektive. Måske kan det virke som om, at tingene går en smule for hurtigt, fordi det kan være svært at følge med i udviklingen, men bare rolig; sådan er det med alt, du ikke har forstand på eller sat dig ordentligt ind i. Det er dog ikke for sent, for som overskriften ganske rigtigt antyder, så er det blevet lettere at udvikle dine egne apps, og dermed kan det måske belyse nogle af de ting, du ikke ved så meget om selv.

Det betyder eksempelvis, at det er blevet lettere for dig at udvikle din egen app, og det samme gør sig gældende for virksomheder, der i lang tid har skulle betale i dyre domme for at få udviklet mobilbaserede applikationer.

Der både fordele og ulemper

Der er fordele ved, at du udvikler din egen app. Du kan selv styre, hvad den skal kunne, og hvordan den skal se ud. Det er billigere, fordi det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse at sætte andre ind i, hvad det egentlig er, du gerne vil have lavet. En af ulemperne er, at det er enormt tidskrævende, hvis du vil lære at varetage alle aspekter af udviklingen alene. Brug Microsoft Azure, der er en databehandlingsplatform, og den er fantastisk, hvis du vil i gang med at udvikle apps.