Sådan holder du motivationen til at træne

Find den bedste mobil til en aktiv fritid
marts 25, 2019
vandlås
Lad en VVSer gøre arbejdet og nyd din fritid
april 4, 2019
Show all

Sådan holder du motivationen til at træne

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Størstedelen af danskerne opgiver deres mål pga. manglende motivation. De fleste af os, har sikkert prøve at sætte eller drømme og nogle mål, for kun at tabe motivationen, og droppe træningen igen kort efter. Det viser sig tilgengæld også at folk der har holdt ved i 4-5 måneder ender med at opnå deres mål. Dette kan have noget at gøre med, at de har fået træning ind som en vane, eller de har fundet ting der fortsat kan motivere dem til at holde ved. Vi har samlet nogle tips og tricks, som du selv kan bruge til at holde motivationen oppe. Læs med her, og find ud af hvilke hjælpemidler du kan gøre brug af.

Kosttilskud

De fleste kosttilskud har ikke nogen eller meget lille effekt, selvom de lover guld og grønne skove, så findes der altså ikke en magisk pille, som gør at du bliver tynd og muskuløs på 2 uger. Men der er tilgengæld bevist at folk kan opnå en glædes følelse, eller en form for placebo-effekt ved at indtage kosttilskud fra farvede beholdere der skriger “fup”. Dette kan også være med til at øge din egen motivation, hvis du føler du får et “kick” af at tage et kosttilskud, i forbindelse med din træning. Det kunne fx være at du drak en de kendte proteinshakes efter hver træning, find en du selv syntes smager godt, så har du noget at se frem til, og det kan være det sidste der lige motivere dig til at tage afsted.

Træningsudstyr

Det kan også være med til at øge din motivation, hvis du køber noget nyt trænings udstyr. Hvis du har et nyt stykke tøj eller en genstand du glæder dig til at prøve, så kan det også være med til at give dig det sidste skub, som gør at du kommer afsted.

Køb dit nye trænings udstyr lige her.