På din fritid på at give dit hjem et kreativt løft

Tid til at kigge efter sommerhus
november 25, 2019
Sådan sparer du penge på dine tøjkøb
november 30, 2019
Show all

På din fritid på at give dit hjem et kreativt løft

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du skal helst kunne se dig selv i dit hjem. Dette vil give dig en unik følelse af velvære og for alvor gøre din hverdag speciel og hyggelig. Når hjemmet skal gøres en tak mere personlig, kan det være en god idé selv at lave nogle manuelle og kreative ændringer i de forskellige rum. Der er uendelig mange områder, du kan kreativt opdatere. Først og fremmet gælder det om at spørge dig selv, hvordan du godt kunne tænke dig, dit hjem så ud, og hvilken følelse hjemmet skal give dig. Lav derefter ændringer, som opnår disse mål.

Her kan du give rummene et løft

Køkkenet – Køkkenet giver nogle unikke muligheder pga. køkkenets unikke materialer, overflader og objekter. Hvis du vil give køkkenet et specielt look, der stadig er både praktisk og passer ind med resten af boligen, kan du overveje et gråt køkken – måske endda et gråt AUBO køkken, der i særhed beholder det praktiske, imens det skiller sig ud fra normaliteten. I køkkenet kan du også prøve dig frem med dekorativt egetræ. Du kan f.eks. pryde soklens front med egetræ eller lade f.eks. diverse hylder være af egetræ.

Stuen – Her kan du starte med at lege med opstillingen af møblerne. Hvis du sætter møblerne i små grupper, skaber du mere plads og skaber orden. Herefter kan du tage fat i selve møblerne og prøve med nogle mere eksotiske muligheder. Du kan f.eks. anskaffe en sofa af velour for det retro og fine eller en stol i flet for det hyggelige og sommerlige.

Soveværelset – Herinde kan du arbejde med skabene og garderoben. Du kan eksempelvis prøve en åben garderobe, hvilket giver mere plads og et lidt specielt look, eller du kan prøve den mere antikke variant og anskaffe et vintrineskab til dit tøj m.m.