Ordn dit hjem i fritiden og spar håndværkerne

maskiner
Interessen for maskiner er stigende
november 14, 2017
design
Brug din fritid på boligen
november 15, 2017
Show all

Ordn dit hjem i fritiden og spar håndværkerne

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes masser af måder, man kan spare penge på. Især hvis du har tiden til selv at ordne nogle af de ting, du ellers ville hyre en håndværker til. Har du ikke mulighed for det, vil du kunne gøre det på mange andre måder.

Mal selv

Hvis du vil slippe for at høre en maler fra Fyn, eller hvor du nu kommer fra, så kan du spare mange penge, hvis du selv ordner arbejdet. Det er ikke så svært, som man skulle tro, men det er en god idé, hvis du gerne vil spare lidt penge. Husk dog, at der skal afsættes tid nok til det, hvis du vil have et fornuftigt resultat. Det kan fås på forskellige måder, og generelt er det en god idé, hvis du finder et tidspunkt, hvor du har et par dage til det.

Er du ferm på fingrene?

Hvis du er ferm på fingrene, vil du hurtigt kunne stable nogle ting på benene, som du ellers ikke ville kunne. Det kan være, at du har brug for et brændeskur eller noget i den stil. Når du selv kan lave det, sparer du rigtig mange penge, i forhold til hvad det koster at hyre en håndværker til at tage sig af tingene. Gør du det, kan du selvfølgelig benytte dig af håndværkerfradraget, men det er begrænset, hvor lang tid det endnu kan lade sig gøre. Det bliver nemlig fjernet fra næste år, så det ikke længere dækker sådanne opgaver.

Få hjælp udefra

Det er en god idé at høre folk i dit netværk, om de vil hjælpe dig. Det er smart, og der findes masser af steder, hvor du har mulighed for at få hjælp udefra. Det giver god mening, også hvis du blot søger i dig eget netværk, for du vil ofte kunne finde folk, der kan supplere med de kompetencer, du ikke selv har.