Lydbøger er vejen til at få læst flere bøger

Indret med hylder
juni 28, 2019
Tre uundværlige tips til ferien
august 22, 2019
Show all

Lydbøger er vejen til at få læst flere bøger

Audio book concept. Headphones, coffee and book over wooden table. Top view with space for your text

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Rigtig mange danskere har fået øjnene op for lydbøger. Og det er med god grund! Med en lydbog kan du snuppe et par kapitler i en bog, uden at du skal sidde ned og koncentrere dig om at læse i en bog. Du kan fx få stillet din ‘læselyst’, mens du kører i bil, vasker op eller løber en tur. På den måde kan din bog blive en fast ‘makker’ til meget af det, du foretager dig i din fritid. Der er ikke noget, der kan forsøde de sure pligter som en spændende krimi på lydbog. Minutter og timer flyver afsted, når man er i selskab med en lydbog.

Find en forhandler med et stort udvalg af lydbøger

Der findes rigtig mange lydbogstjenester, men find en udbyder af lydbøger, som har et stort udvalg og som er hurtigt fremme med de nyeste bogudgivelser som lydbog. Det kan være ret demotiverende at høre rosende ord om den seneste nye roman, og den så endnu ikke findes i din app. Som med alle andre bøger kan du have gang i flere bøger i en lydbogsapp, så du kan sætte lige præcis den på, som passer til dit humør den pågældende dag.

Lydbøger kan booste din personlige udvikling

Det er værd at nævne, at lydbøger ikke kun er til sjov og underholdning, men også til din personlige udvikling. En hæsblæsende krimi eller en eftertænksom slægtsroman er selvfølgelig helt oplagt, når du skal slappe af og lade op. Måske skal din sommerferie bruges på at se dit liv efter i sømmene? Her har du tid til at gå mere i dybden og arbejde med dig selv. Bøger af anerkendte psykologer, ledere, filosoffer, terapeuter og lignende fås også på lyd. Med dem i ørerne kan du få retningsgivende hjælp og råd til alt fra stresshåndtering, angst, ledelse og over til børneopdragelse.