Lad en VVSer gøre arbejdet og nyd din fritid

Sådan holder du motivationen til at træne
marts 27, 2019
låsesmed i holte
Sikre dit fritidsliv for spekulationer
april 9, 2019
Show all

Lad en VVSer gøre arbejdet og nyd din fritid

vandlås

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du har fri så gider du ikke at skulle til at rude med vandrør, eller at skulle sætte en vaske- eller opvaskemaskine til. Der kan der faktisk også være andre fordele end bare det at du slipper, ved at lade en VVSer montere maskinerne. 

Forsikringen dækker hvis en VVSer har lavet arbejdet 

Hvis du vælger sæt at montere en opvaske- eller vaskemaskine, og den ikke er tilsluttet ordentligt, kan det være at din forsikring ikke vil dække, da det ikke er autoriseret arbejde, der var skyld i at der er sket en vandskade. Så det kan koste rigtigt mange penge ifh. Til hvad det koster at lade en VVSer montere den for dig.  

Ordentligt håndværk 

Hvis du lader en VVSer stå for vedligeholdes eller udskiftning af vandrør, sikre du også at det er gjort ordentligt, og at det holder. Det kan også være krævende at finde de rigtige rør og montere dem ordentligt.  

Hvor finder man en god VVSer? 

Pilegaard-Henriksen er en af landets førende VVS firmaer, og har lokationer rundt omkring i landet. Både på Fyn, Jylland og Sjælland. De har over 100 års jubilæum, selvom selve firmaet Pilegaard-henriksen kun har eksisteret siden 2005. For før hed de brdr. Henriksen A/S, som blev stiftet i 1914.
Læs mere om Pilegaard-Henriksen her. 

Hjælp med at energioptimere  

Pilegaard-Henriksen er også eksperter i at energioptimere. Det kan de blandt andet hjælpe med, ved at skifte termostater på radiatorer, eller armatur på handvasken. De kan også skifte din cirkulationspumpe, så den bliver mere energivenlig.  

Så hvis du står og skal have lavet noget VVS arbejde, eller kunne tænke dig at blive mere miljøvenlig, kan du altid kontakte dem og få et uforpligtende tilbud, på et projekt eller udskiftning af udstyret i hjemmet.