Kom i dit livs form i det nye årti

Her er de anderledes, men oplevelsesrige aktiviteter, som med sikkerhed giver kollegaerne en ordentlig en på opleveren
januar 10, 2020
Skab hygge i haven med en pizzaovn
januar 15, 2020
Show all

Kom i dit livs form i det nye årti

træning

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vil du også gerne i dit livs form her i 2020’erne? Så får du her en række råd til, hvordan du kan booste din træning.

Få det optimale ud af din træning med proteinpulver

Når du træner dine muskler, opnår du en mere tonet krop, større muskelmasse og en større forbrænding. Din muskelmasse er faktisk en effektiv fedtforbrænder, selv i hvile og restitution. Men dine muskler og din krop skal bruge de rette byggesten, så de får den rette energi til at vokse. Det er ikke super effektivt at okse løs i træningscentret og så glemme at give din krop det protein, den har brug for bagefter. I værste fald vil din krop begynde at ‘æde’ af de muskler, du lige har forsøgt at opbygge. Derfor er proteinpulver en rigtig god idé, hvis du vil se resultater. Det er nemt og bekvemt at indtage en shake med proteinpulver. Hvis du ligesom de fleste ikke har meget tid til at forberede og indtage proteinrige måltider i løbet af dagen, så sørg for at have proteinpulver eller proteinshakes på lager.

Få energi til at komme ned i fitnesscentret

Har du høj motivation, men svært ved at få kroppen i gear til at komme afsted til træning? Det kender de fleste vidst til. Særligt efter en lang arbejdsdag, hvor man føler sig mentalt – og måske også fysisk – brugt. Du kan hjælpe kroppens energiniveau på vej med en kickstart af koffein. Er du ikke den store kaffedrikker, så kan du skyde genvej til hurtigvirkende koffein ved hjælp af pre-workouts. Pre-workouts er et kosttilskud i enten pilleform eller pulverform. Pre-workouts indeholder udover koffein en række næringsstoffer, som giver dig et skud energi og hjælper dig med fysisk at yde det optimale. Aminosyrer bidrager til opbygning af muskelmasse samt en øget fedtforbrænding, mens kreatin giver dig eksplosiv styrke og udholdenhed. I de fleste pre-workouts får du tilmed den gavnlige effekt af B-vitaminer, som bidrager til overall at øge dit energiniveau.