Kom fri af et misbrug med professionel hjælp

Sådan finder du en god julegave til dine børn
september 7, 2021
Hvordan man tjener penge med kryptovalutaer
maj 3, 2022
Show all

Kom fri af et misbrug med professionel hjælp

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Et misbrug af alkohol rammer hvert år mange tusinde danskere. Faktisk så mange at sundhedsstyrelsen estimerer at tæt på 600.000 danskere har et skadeligt forbrug af alkohol, endnu flere drikker mere end anbefalet og omkring 150.000 danskere er decideret afhængige af alkohol.

Hvis det var nemt for alle at kontrollere alkohol selv, havde det ikke set sådan ud!

En alkoholafhængighed eller alkoholisme er en sygdom, som er behandlingskrævende. Det er en anerkendt sygdom af WHO og det er umuligt at komme ud af sådan et misbrug på egen hånd. Det gælder om at få professionel hjælp gennem alkoholafvænning og behandling.

Professionel alkoholafvænning

Med professionel hjælp gennem alkoholbehandling og alkoholafvænning, kan vejen til det nye liv uden misbrug af alkohol og alle de negative konsekvenser fra drikkeriet, hurtigt blive en realitet. Med en alkoholafvænning hos A Misbrugsbehandling er du på kun 7 uger klar til dit nye liv som ædru alkoholiker. På 7 uger får du hjælp til afvænning, behandling af dit misbrug og mulighed for at få hjælp til hele familien. Gennem deres intense alkoholbehandling vil man blandt andet få:

  • Undervisning
  • Foredrag
  • Kognitiv adfærdsterapi
  • Gruppeterapi
  • Personlige samtaler
  • Familie samtale
  • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling
  • Hjælp og rådgivning til pårørende
  • Weekend kursus for pårørende

 

Og mulighed for løbende efterbehandling i hele 12 måneder. Alt dette er med til at give dig de absolut bedste muligheder hen mod liv uden alkohol og mod et liv uden negative konsekvenser fra et alkoholmisbrug.

 

Læs mere om deres professionelle behandlingsforløbet her

 

Intens og ambulant alkoholafvænning

Det er et meget intenst behandlingsforløb, hvor man modtager behandling 12 timer hver uge, 4 timer hver mandag, onsdag og fredag. Det er ret intenst, men gør at man på kort tid, kan lave en så stor positiv forandring. Så stor at misbruget for langt fleste, vil være et overstået kapitel og man vil have de nødvendige ressourcer og værktøjer til et nyt liv uden misbrug af alkohol eller stoffer.

Det er også en ambulant behandling, som betyder at man ikke er indlagt eller bor på behandlingsstedet. Man kan fortsat bo hjemme og modtage behandling udenfor normal arbejdstid. Dette har en stor betydning for økonomien i behandlingen og stor positiv betydning for ens behandlingsprognose, da det i langt de fleste tilfælde vil være en fordel at blive hjemme i vante omgivelser, mens man laver store forandringer i sit liv.

Forandring kræver mod

Det kræver stort mod at indrømme man ikke kan kontrollere alkoholen længere og at der er brug for hjælp. Men når man først har åbnet denne dør, er der ofte gode tider i vente. Gode tider til hele familien og andre pårørende. Man skal kun være sige det en gang, hvis man vælger at være ærlig! Og så kan man slippe fri af sit misbrug.

Forandringen starter altid hos dig selv!