Inspiration: Hængekøjen vender tilbage til indretningen

stres
Stormløb i a-kasserne
maj 6, 2020
Hvad skal en have koste?
maj 12, 2020
Show all

Inspiration: Hængekøjen vender tilbage til indretningen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste af os har en stresset hverdag, hvor vi glemmer at slappe af. Husker du selv at læne dig tilbage med en god bog eller en kop te i ny og næ? Hvis dit svar er “næ”, så foreslår vi, at du prøver noget nyt!

Vores præstationskultur har betydet, at der er kommet mere fokus på netop det her med at huske sig selv og huske at slappe af. Denne værdi har banet vejen frem for et klassisk møbel: hængekøjen! Men hvor og hvordan skal du hænge ud? Vi kommer med et hængekøjeoverblik lige her!

Hængekøjen skal med ind!

Det gode ved at have en hængekøje inde i hjemmet er, at den kan bruges hele året rundt. Det er et godt bud til den bohemeagtige indretning, men vi tror snart, at den får plads i alle slags indretninger!

En anden fordel er, at møblet nemt kan tages ned og hænges op – og så fylder det jo minimalt, når det ikke er i brug.

Du kan købe en indendørs hængekøje i lige den farve og det mønster, der passer bedst til dig. Et populært valg er dog ofte de mexicanske hængekøjer, som er karakteriseret ved deres prydede udseende og unikke vævemønster. Hængekøjer er meget populære i Mexico, og finder man en god mexicansk hængekøje, kan man godt regne med, at den holder længe og tilbyder god siddekomfort. Grunden den gode kvalitet kan de være dyre, men der er gode tilbud at hente på denne tilbudsside.

Hængekøjestol

Hængekøjestolen er til dig, der ønsker en hængekøje, som tilbyder en mere oprejst position. En af fordelene ved hængekøjestolen er, at den kun har ét ophængningspunkt. Du har derfor flere muligheder med en hængekøjestol – og virkelig god mulighed for at skabe en unik indretning!

Hængekøjen udenfor

Selvom vi synes, at man skal udnytte alle hængekøjens muligheder, så kan den klassiske opsætning også noget. Den klassiske opsætning er hængekøjen, der er placeret mellem to træer ude i haven. Hvis du ikke har mulighed for at hænge møblet et sted, kan du altid medkøbe et stativ. Så kan du også flytte hængekøjen med hen, hvor solen skinner.