Indret med hylder

Lær mediationens kraft og opnå flere resultater i livet
juni 20, 2019
Lydbøger er vejen til at få læst flere bøger
august 7, 2019
Show all

Indret med hylder

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange gode indretningstips til dit hjem. Hvis du har en mindre stue, er et af de bedste at få så mange ting som muligt væk fra gulvet. Jo mere du kan fjerne fra gulvet, jo mere gulvplads får du, og jo større vil rummet syne. En af de ting du kan gøre for at få tingene væk fra gulvet, er at tænke mere i hylder og mindre i reoler. Mange vælger reoler, hvor man lige så godt kunne vælger hylder.

Når du vælger hylder er du heller ikke så låst, i de faste rammer som reoler i de fleste tilfælde består af. Der kan hylder give nogle helt andre muligheder. Du kan lave et helt andet spil, når du bruger hylder. At have dem stående forskudt med lidt forskellige farver på, kan give en god dynamik i rummet.

Pas på vægten

En ting man skal være opmærksom på, når man vælger at bruge hylder i stedet for reoler, er vægten. For hvor du ikke behøver tænke så meget på, hvad ting vejer, hvis du har dem stående på en reol, er det anderledes, hvis det er et par skruer i væggen, der holder det. Det er derfor vigtigt at sikre sig, at de sidder forsvarligt, og kan holde til det. Det er naturligvis især, hvis du har bøgerne og lignende tunge genstande, at det er vigtigt.

Nemmere rengøring

Udover at det giver mere plads, jo mere gulv du har frit, så er der også andre fordele. Det er langt lettere at gøre rent, hvis man ikke skal ind under skabe og reoler, men blot kan støvsuge og vaske, den at skulle flytte noget.  Der er med andre ord mange gode grunde til at vælge hylder, når du skal have plads til ting på en lækker måde.