Vær fornuftig i din fritid

låsesmed i holte
Sikre dit fritidsliv for spekulationer
april 9, 2019
Lær mediationens kraft og opnå flere resultater i livet
juni 20, 2019
Show all

Vær fornuftig i din fritid

Let påklædt kvinde

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange unge fester

Der er ikke noget som at kunne bruge sin fritid, på hvad man har lyst til. Mange unge bruger denne fritid på at feste og gå i byen. Man hygger sig med vennerne og man møder uden tvivl nye mennesker, næsten hver gang.  Mange får sig en god aften og nat og hvis man er heldig og finder sig en, som gerne vil med hjem eller en, som gerne vil have dig med hjem. Hvis det viser sig at blive hedt, så er det godt at være godt forbedret. Hvis man ikke er forberedt, er der desværre mange, som vælger at risikere usikker sex.

Der findes mange forskellige kondomer

Hvis man ikke tog kondomet med sig, da man tog hjemme fra og man dyrker sex alligevel uden, så kan man risikere at få alvorlige kønssygdomme. Dette kan kun siges kort, det er ikke det hver. Det er ens sundhed det går ud over. Desuden kan man, hvis man vil, lave noget mere sjov med et kondom. Man kan f.eks. få forskellige slags, nogle med smag, riller, farver eller selvlysende. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænserne. Hvis man er bekymret for ikke at få nok følelse under samlejet, kan man få kondomer, som er tyndere end de normale, for at give en mere realistisk følelse. Alle disse kondomer, kan fås på denne side og mere til, hvis du skulle mangle.

Gå ikke på kompromis

Det kan godt være at man er fuld og bare gerne vil fuldende natten og det er også fint, men sørg for at få kondomet med dig hjemme fra, så er du sikker på, at du har et tilgængeligt. Det er bedst at være på den sikre side, når det kommer til din egen sundhed. Hvis ikke du tager hensyn til den, så kommer du måske til at mærke til det resten af dit liv. Dette er langtid i forhold til én nats fornøjelse.