Hvad vil et fortelt gøre godt for?

Gode idéer til ferieaktiviteter
marts 24, 2021
Det skal du vide, inden du renoverer din bolig i din fritid
april 20, 2021
Show all

Hvad vil et fortelt gøre godt for?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Campingferier er blandt danskerne en utvivlsom favorit. Det forstår man da også godt, når man selv har prøvet det. Det er en uvurderlig oplevelse at f lov at bo så primitivt i naturen og samtidig være tæt på hyggelige familierestauranter, sjove legepladser og evt. dyr samt mere natur.

Et nationalt teltfirma

Folk tager både på campingferie i deres campingvogn og i telt. Hvis du aldrig har prøvet at være campist før, er dette måske en af de beslutninger, som bringer dig den største tvivl – for hvad er bedst? Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men hvis du ikke er helt så naturfrisk, som du kunne være, er en campingvogn sandsynligvis et godt bud. Til campingvogne har mange et fortelt, for eksempel et Isabella fortelt. Find nye modeller af Isabella fortelte til campingvognen. Isabella er et dansk teltfirma, og faktisk findes der ikke andre danske teltfirmaer. Måske er det derfor, det også er det teltfirma, der i Danmark sælger bedst. Et fortelt giver mulighed for at få den enestående teltoplevelse, selvom du ikke bor i et døgnet rundt. Derude kan du opstille borde og stole, så du kan sidde og spise udenfor, på trods af campingvognens ellers isolerede design.

En billigere udgave af de populære fortelte

Isabella fortelte findes også i en billigere form end den originale; Denne hedder Ventura. Den er stadig af høj kvalitet. Forskellene ligger bl.a. i antallet af gange, taget er blevet coatet, og styrken af stængerne. På Isabella forteltenes tage er coatingen tre lag tyk, mens den på Venturatagene er to lag. Det er altså en gang mindre, men det betyder ikke, at det ikke fungerer. Muligvis vil holdbarheden være mindsket en smule, men hvis økonomien og behovene passer bedre med den billigere udgave, skal du ikke frygte, at det er dårlig kvalitet.