Husk ikke at arbejde i fritiden

intimkoncert
Tips: Det kan dig og dine venner lave i fritiden
september 12, 2017
plissegardiner
Tjen penge i din fritid
september 15, 2017
Show all

Husk ikke at arbejde i fritiden

blæk patroner

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Flere og flere er begyndt at tage deres arbejde med hjem og bruge tid på det i deres fritid. Dette er ikke en god udvikling, da det i fremtiden kan gøre det svære at skille arbejdstiden med fritiden. Der findes forskellige grunde til at folk har svært ved, at balancere mellem arbejdstiden og fritiden. Det kan skyldes mange forskellige ting, som vi herunder vil prøve at spore os ind på.

Karrieren spiller en stor rolle for mange i dag

Inden for de seneste par år er der kommet ekstra fokus på karriereren, og flere stræber efter at komme højere op i en stilling. I disse tilfælde sammenkobles arbejdslivet med fritiden så man aldrig rigtig har fri fra arbejde, heller ikke i fritiden, da arbejdet fylder meget for den enkelte. Dette er ikke en sund udvikling, da det kan give stres og store problemer i fremtiden.

Et presset arbejdsmarked

Det er ikke kun et karrierespørgsmål, der gør at folk har svært ved at adskille arbejdslivet med fritiden. Et presset arbejdsmarked har gjort, at flere og flere er nødt til at knokle endnu hårdere for at undgå fyring. Det har øget presset ekstra hårdt, så mange skiller nærmest ikke deres fritid med deres tid på arbejde. For at undgå for meget pres på arbejdet er flere begyndt at have arbejdselementer i deres private hjem, som f.eks. printere med blæk patroner, så de også har mulighed for at arbejde hjemme fra. Det er på ingen måde sundt, og udviklingen ser ud til at fortsætte.

Udviklingen ser ikke ud til at vende

Selvom det absolut ikke er en god udvikling, ser den dog ikke ud til at vende. Tværtimod. Man ser flere og flere gå ned med stres og have problemer med at skille arbejdslivet med fritiden. Det er et kæmpe problem, som kan have store konsekvenser i fremtiden. Det kommer også til at gå ud over mange familier, hvis udviklingen ikke vender.