Hold kontakten med dine folkeskolevenner

Husk at afstresse fra en travl hverdag
Husk at afstresse fra en travl hverdag
april 23, 2020
Gode rejsetips
april 30, 2020
Show all

Hold kontakten med dine folkeskolevenner

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Folkeskolen er en helt speciel tid i ens liv. Det er også en tid, som man ikke får tilbage. Det er derfor vigtigt at holde så godt fast i de gode minder, som man kan. Det er nemlig dem man kommer til at kigge tilbage på, når man engang sidder og fortæller historier. Derfor er det altså vigtigt at holde kontakten med dine folkeskolevenner. Det er personer som du har brugt lange skoledage med, højst sandsynligt mange år i træk. Du kender dem godt, og de kender dig godt. Om det er 10 eller 50 år siden at du fik dit eksamensbevis, er det stadig en god ide at holde kontakten. Lav en hyggelig aften ud af det, og drik et godt glas biodynamisk vin sammen.

Lav jævnligt aftaler

En god måde at være sikker på at man beholder kontakten, er ved at lave jævnlige aftaler. Selvom man måske mistede kontakten lidt efter man stoppede i folkeskole, behøver det ikke betyde, at man aldrig skal snakke sammen igen. Så prøv at lave jævnlige aftaler – det kan være en gang om måneden, eller måske en gang om året. Sørg for at aftale en ny dato hver gang, at i er sammen. Når man altid har en dato planlagt, er det nemlig meget nemmere at bibeholde kontakten.

Hold fast i dine gamle venner

Selvom man får nye venner igennem tiden, er der ikke nogen der helt måler sig med dem man fik, da man var yngre. Man er gået igennem så mange ting sammen, og det virker næsten fjollet ikke at snakke med nogen, som man har kendt så godt engang. Hold derfor fast i dine gamle venner, og dermed også fast i din fortid og ungdom. Så lav aftaler, hyg jer med hinanden, snak om alle de gode minder i har sammen og hold kontakten så godt i kan.