Her er de anderledes, men oplevelsesrige aktiviteter, som med sikkerhed giver kollegaerne en ordentlig en på opleveren

Find den rigtige vin
december 21, 2019
træning
Kom i dit livs form i det nye årti
januar 10, 2020
Show all

Her er de anderledes, men oplevelsesrige aktiviteter, som med sikkerhed giver kollegaerne en ordentlig en på opleveren

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der bliver knoklet, og leveret en enorm indsats dag ud og dag ind for at få arbejdspladsen til at spille. Og nu vil du gerne give lidt igen til de dine ansatte for deres hårde og gode arbejde, men hvad skal i lave? I har været ude og lave de mere klassiske aktiviteter, såsom bowling og legeland for voksne. Men denne gang skal det være anderledes, noget som virkelig sætter gang i smalltalken på kontoret mandag morgen. Hvad med lidt action i skoven f.eks. rappelling, ATV-kørsel eller øksekast? Her er inspirationen til de anderledes, men oplevelsesrige aktiviteter til teambuilding for virksomheder, som med sikkerhed giver alle en ordentlig en på opleveren. Her kan du få mere inspiration http://outdooraction.dk/

 

Der skal fart på!

  • ATV-kørsel: Det er faktisk de færreste som har prøvet at give den gas på en ATV, medmindre man er vokset op på en landejendom, eller er født med benzin i blodet. Dette er derfor en fed mulighed for at udfordre sig selv uanset niveau, samt opleve naturen fra sin mere udfordrende side, når der skal navigeres i offroadterrænet rundt om i det Danske land.

 

  • Archery Combat: Lidt ”let” konkurrence giver altid virksomhedens teambuilding en ekstra gnist. Hvis discipliner som paintball eller lasermagic lige var noget for jer, så kan kombination af en moderne bue og pil, taktik, teamspirit og tempo være en glimrende aktivitet.

Hold tungen lige i munden

  • Rappelling: Rappelling kan være et ret prøvende fortagende for de fleste. Men har man lyst til at udfordre modet, så har kollegaerne med sikkerhed din ryg med støttende tilråd fra sidelinjen, hvilket nok skal få de modige hele vejen igennem.

 

  • Terrængående segways: Segways er med sikkerhed god for et let grin, når du ser dine venner eller kollegaer kæmpe med at få kontrol over de, til tider drilske elkøretøjer.