Har du brug for mere tid i din hverdag? Sparetips til at spare på tiden

Få rettet tænder med BetterSmile
maj 8, 2022
Brug den sommeren på at være aktiv i den danske natur
juli 7, 2022
Show all

Har du brug for mere tid i din hverdag? Sparetips til at spare på tiden

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange forskellige måder hvorpå man kan effektivisere sin tid på. Alle står med en masse opgaver som skal løses, og det betyder altså, at man har mange muligheder for at effektivisere på disse opgaver, således at man ikke selv skal bruge lige så lang tid på dem, eller at man slet ikke skal lave dem. Det er vigtigt for mennesker at have fritid, og det er derfor nødvendigt at komme ud og kigge på sine daglige eller ugentlige pligter og derfra komme med et bud på, hvordan det kan gøres anderledes.

 

En pligt, som let og smart kan overtages er fx. ens rengøring af bil.

Rengøring af bil skal være nemt og hurtigt. Det betyder altså, at det skal være mulighed for at man kan få rengjort ens bil professionelt, og at man kan spare en masse tid selv. Der findes forskellige muligheder. Den første er carwash. Med en carwash slipper man for det første, selv for fysisk at stå og børste med børsten, men det er også tidsbesparende. Her behøver man kun at køre til en carwash maskine, som der heldigvis er mange af i Danmark, og derfra skal man blot sidde stille mens maskinerne gør arbejdet for en. Der er en masse tid at spare her, hvis man fx. bruger 1 time om ugen på ens egen bilpleje.

Hvordan kan man ellers blive bedre til at spare tid?

 

En anden måde hvorpå, man lettere kan spare ens tid, er ved at kigge på hvorhenne man bruger meget tid. Det er nemlig ikke lige så effektivt at komme med overordnede bud, baseret på hvad mange mennesker bruger deres tid på, hvis det ikke stemmer overens med en selv.  I stedet er det bedre at kigge på, hvor man bruger sin egen tid. Bruger man den på fx. en masse rengøring, så kan det bedre betale sig at uddelegere noget af ens rengøring, som der blev talt om tidligere, ved at sendede til en bilvask forhandler. så som https://bilvask.steamrex.com. Er man en type som bruger meget tid på, andre ting, såsom oprydning, så kunne det være man skulle lave bedre regler for dem der laver rodet, eller man selv skal blive bedre til at rydde op. Man kan også effektivisere situationen, ved at tilbyde kategoriserede måder hvorpå man kan inddele tingene på, og det kan være at det sætter en dæmper på mængden af ting der skal opryddes, fordi der er mere struktur.  Ligegyldigt hvad det er som man kæmper med som man gerne vil effektivisere tidsmæssigt, så er måden hvorpå man gør det, først at identificere det største problem. Ændrer hvordan man gør det på, eller uddeleger det.