Gode rejsetips

Hold kontakten med dine folkeskolevenner
april 24, 2020
stres
Stormløb i a-kasserne
maj 6, 2020
Show all

Gode rejsetips

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I øjeblikket er verden som bekendt lukket ned pga corona, men der kommer også en tid efter, hvor vi igen vil kunne rejse. Hvornår det bliver, er der stadig ingen der ved, men vi er mange rejselystne, der håber på, at det bliver snart. Det kræver naturligvis at virussen kommer under kontrol, og eller andet der findes en vaccine mod den, men det er en helt anden snak. Mange hungrer efter at rejse ud, og der er nok også mange, der allerede er i gang med at planlægge backpacker rejser rundt om i verden i fremtiden.

Alle ved, at man skal huske billetter, pas og penge, når man rejser. Det er dog ikke de eneste ting, og der er faktisk nogle ting, som mange ikke lige tænker over. Hvis du er blevet lidt nysgerrig, så er der god grund til at læse med her.

Skal du rejse uden for EU, er det en god ide at medbringe en oversættelse af sit kørekort. Det kørekort vi har, er et såkaldt EU kørekort, og det betyder også, at det ikke nødvendigvis kan bruges i hele verden. Få lavet en såkaldt autoriseret oversættelse af det, og medbring det.

Der er mange, der tænker, at de skal huske at have deres visakort med, for det er jo det man altid bruger. Det er dog ikke altid at det er en god ide at man stoler for meget på det. Har du eksempelvis en backup plan, hvis du mister dit kort eller det bliver spærret? Når man rejser ud, især hvis man rejser langt væk, er det en god ide at huske penge x 3. Her er de tre former for penge du bør have med dig. Dit visakort, som nok er dit primære betalingsmiddel. Kontanter, både lokale og dollars/euro, der kan bruges i hele verden. Et mastercard, som sikkerhed. Der er nogle steder der ikke tager mod visa, og her kan du bruge mastercard. Skulle dit kort blive spærret, vil du desuden stadig have adgang til penge med kortet.