Gode idéer til ferieaktiviteter

Tag lockdown-hobbyen med ind i hverdagen
marts 24, 2021
Hvad vil et fortelt gøre godt for?
marts 28, 2021
Show all

Gode idéer til ferieaktiviteter

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At holde ferie og få en masse motion og frisk luft samtidig er for mange det fuldstændige optimale. Om du er sportsentusiast eller ej, så har du rigtig godt at også at komme udenfor og få dig rørt, når det er ferie.

Ligeledes styrker det familieforholdet ved, at I sammen får nogle fælles oplevelser og minder. Læs mere i artiklen her, hvis du vil se nogle idéer til, hvad I kan foretage jer i jeres ferie.

Cykelferie er en oplagt mulighed

Cykelferie er kommet for at blive. Rigtig mange danskere holder så meget af at tilbringe ferien ovenpå den tohjulede cykel det meste af tiden.

Og det er forståeligt nok. Det, som typisk hævdes højest angående fordelene og det glædelige med denne type af ferie, er ofte, at kombination af en masse motion og samvær med familien.

Plus en hel del afslapning sidst på dagen med stor tilfredshedsfølelse, mens kroppen kan mærke, den bare har været i gang.

På cykelferie får du tit set og mærket en masse vidunderligt natur, og det er svært at opleve familiemedlemmers manglende tilstedeværelse, da det teknisk set er meget vanskeligt at sidde med hovedet ned i mobilskærmen, mens der skal holdes fast på styret eksempelvis. I stedet for en cykelferie, kan I også bare en enkelt gang på jeres ferie bruge en dag på en længere, god cykeltur.

Mange har forelsket sig i paddle boards

Et paddle board, som du står oprejst ovenpå, mens du padler dig selv rundt omkring oven på vandet. Det er en nyere trend, men den anvendes af mange ved havnene i storbyerne om sommeren og rundt omkring i landet ved fjordene og ved kysterne.

Rigtig mange familier synes, det er den fedeste aktivitet, fordi det er en meget ny ting stadigvæk. For mange, især børn og unge, er denne sportsaktivitet meget eksotisk. Paddle boards kan dog også anvendes i et mere afslappet tempo.

Hvor du eksempelvis padler stille rundt oven på vandets klare overflade en varm sommerdag og nyder at se dig rundt. Nyder synes at din partner, dine venner eller dine børn, mens I får en fed og anderledes oplevelse sammen.

Se også modellen, sup board, på siden her og få den bedste bedømmelse af de forskelle boards. Så har du den rette hjælp til, når du skal vælge det helt rigtige paddle- eller SUP board, som passer dig.

De er testet og beskrevet med specifikationer, design, og hvad de indebærer hver især af fordele og ulemper.