Gode idéer til årets konfirmationsgaver

En god ferie starter med en god flytur
april 18, 2018
Brug en vinduespudser
3 ting du ikke skal bruge din fritid på
maj 18, 2018
Show all

Gode idéer til årets konfirmationsgaver

Smukt smykke

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Konfirmationssæsonen er på sit højeste, og du har sikkert mindst én i kalenderen dette forår. Konfirmationen er en særlig dag, som de fleste kan huske i mange år efter. Mange af os husker også, hvad vi fik i gave, selvom det er 10-20 år siden. I dag har mange unge allerede de luksusting, vi andre med stor glæde fik i gave til vores konfirmation, men du kan stadig give en særlig gave, som konfirmanden husker i mange år.

Smukke smykker

Smykker er en sand klassiker på gavebordet, og det er ikke uden grund. Smykker har altid haft en særlig status som mennesker, og når de gives som gave, kan de vare hele livet. De fleste unge mennesker har ikke dyre smykker endnu, så dette er en god mulighed for at give en særlig gave.

Tænk over at købe et smukt og tidløst smykke, som kan bruges i mange år og passe til forskellige trends. Og vær opmærksom på, at selvom smykket måske ikke bliver brugt lige så flittigt i teenageårene, kan det godt have en særlig plads i konfirmandens hjerte.

Se for eksempel disse smukke ringe fra Ole Lynggaard, som vil glæde enhver konfirmand.

Klassisk litteratur

De første teenageår er meget vigtige for et ungt menneske. Det er ofte her, kimen til de næste mange år lægges. Derfor kan det være en god idé at give konfirmanden et stykke klassisk litteratur, som sætter tankerne i gang. Litteratur har i mange år vist sig at have stor indflydelse på læserne, og især for unge menneske kan en bog give stof til eftertanke.

En god ungdomsroman er et oplagt bud, især til den uvante læser. Overvej for eksempel Fagre voksne verden eller Når snerlen blomstrer.

Aktier

En lidt anderledes gave er en mindre investering i aktier. For nogle betaler denne konfirmationsgave for et sabbatår efter gymnasiet eller den første lejlighed. Derfor kan det altså være en rigtig interessant gave. Det kan samtidig være en god lektion i, hvordan man med fornuft kan forvalte sine penge, så de vokser og kan bruge senere.

En investering på omkring 20.000 giver ofte de bedste muligheder, men du kan også nøjes med 5.000 – og eventuelt spæde til senere.