Gode fritidsaktivitet for dig og vennerne

Mangler du ting at lave i hverdagen udover arbejde og studie? Læs med her
august 28, 2019
Sådan holder du en god fest
september 24, 2019
Show all

Gode fritidsaktivitet for dig og vennerne

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Dagene suser afsted. Pludselig er der gået flere måneder, siden du sidst så dine venner. Kender du det scenarie? Mange danskere lever et travlt liv med mange gøremål, deadlines og aktiviteter. I det travle liv glemmer vi ofte at give os selv tid til at passe på os selv, og at gøre noget vi godt kan lide at lave. Mange mennesker sætter stor pris på deres venner. Derfor er der kun god grund til at pleje dine venskaber. Bruger du din fritid sammen med vennerne, vil du opleve en større livskvalitet og -glæde. Herunder får du to gode bud på sjove aktiviteter for dig og dine venner.

Prøv Mystery Room med dine venner

Samarbejde er nøgleordet, når I sammen bliver låst inde i et mystisk rum. I skal nemlig samarbejde om at løse den gåde som kan få jer ud ad rummet igen. Find det rigtige escape room som passer til dig og dine venner. I vil blive udfordret på jeres samarbejdsevner, samtidig med at I har det sjovt i hinandens selskab. Der findes tre mystiske rum. Vælg mellem:

  • The Lab

  • The Killing Room

  • The Ritual

Saml alle vennerne til hyggelig sammenkomst

I mange familier holder man troligt fast i de årlige sammenkomster. Hvorfor ikke gøre det samme med vennerne? Inviter dine venner til en sammenkomst, hvor I har rig mulighed for at få snakket sammen. Find en passende dato og inviter dine venner og veninder. Afhold evt. sammenkomsten i sommerferien hvor mange har fri fra job og studie. Som en del af sammenkomsten kan du planlægge en fornøjelig aktivitet. Der findes mange gode bud på morsomme sommerferie aktiviteter, som kan få rystet jer godt sammen.

Efterfølgende kan I nyde hinandens selskab. Er det godt vejr, kan I evt. holde en picnic i den lokale park med lækre sandwiches og kølige drikkevarer.