En god ferie starter med en god flytur

elektronik
Gør dit hjem mere elektronisk
marts 22, 2018
Smukt smykke
Gode idéer til årets konfirmationsgaver
maj 4, 2018
Show all

En god ferie starter med en god flytur

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren begynder så småt at stå for døren, hvilket betyder at der ikke går længe inden mange af os begiver os ud på rejser til sydens sol. Dette betyder også, at rigtig mange af os inden så forfærdelig længe sætter os ind i et fly og venter på at blive transporteret en del tusinde kilometer sydpå. For nogen er der 3-6 timer der flyver af sted, hvor man bare kan sidde og nyde stilheden – for andre går det lige knap så smertefrit. Især hvis man har små børn med, kan de 4 timer til Kreta hurtigt komme til at føles som et døgn. Her er nogle gode råd til hvordan i får flyturen til at gå lidt lettere.

Hvis i ikke er vant til at flyve, kan det for det første, være en rigtig god ide at investere i nogle flystrømper, der sikrer en bedre blodcirkulation og sørger for at du ikke får blodpropper i benene. Du kender dem måske også som kompressionsstrømper, hvis du løber, og princippet er det samme. Så har du allerede nogle kompressionsstrømper, kan du sagtens benytte disse. Det er desuden klogt at have noget let med ikke for tyndt tøj på, da der kan blive køligt i en flyvemaskine undervejs. Der er mange der har en tendens til at klæde sig efter destinationen, men husk at rejsen allerede starter når du lukker hoveddøren bag dig. Det er let at have lidt skiftetøj med i en taske. Nu har du styr på dig selv, så kommer turen til dine små elskede børn, der måske ikke er så elskede i 10.000 fods højde.

Underholdning, underholdning, underholdning

Det er de færreste der synes det er specielt sjovt at sidde og kigge ind i en stoleryg i 4 timer, uanset om man er voksen eller barn. Som voksen har de fleste dog lidt lettere ved at tilpasse sig situationen, end små børn har. Det er derfor en rigtig god ide at sikre sig at underholdningen er på plads mellem serveringerne af den altid spændende flymad.

I har sikkert et princip med brug af iPad og hvor mange timer det i orden, skrot det princip, og lad børnene hygge så længe de orker. Sørg også for at have en anden type underholdning end den elektroniske. Små spil eller en bog i kan sidde med kan hurtigt være guld værd, hvis øjnene lige skal hviles lidt.