Find en god og billig bilforsikring

3 boligprojekter du kan gå i gang med i din fritid
oktober 29, 2020
Underholdningen på mobilen og andre apparater
november 17, 2020
Show all

Find en god og billig bilforsikring

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du bil, skal du have en forsikring til den. Det er lovpligtigt at forsikre sin bil i Danmark. Så det er noget, du ikke kommer udenom. Du kan ikke slippe for at forholde dig til det og at vælge en forsikring og betale for den.

Det er helt præcist en ansvarsforsikring, der er lovpligtig. Du har altså lidt valg. Du kan nemlig selv bestemme, om du vil have en kaskoforsikring oveni. Du må også selv bestemme, hos hvilket forsikringsselskab du vælger at købe din forsikring.

Få 3 tilbud

Vil du finde en billig bilforsikring, kan du få 3 tilbud. Det er en nem måde at undersøge markedet på. Du får 3 tilbud, som du kan sammenligne. Blandt dem kan du vælge det bedste tilbud og sandsynligvis spare penge.

Det kan betale sig at kigge på flere bilforsikringer og at sammenligne dem. Du får ikke den samme pris i alle selskaber, og du får ikke det samme for dine penge. Ønsker du en bestemt pris eller en bestemt service, så skal du undersøge, hvor du kan få det henne.

Kasko eller ej?

Det er ikke et spørgsmål, om du skal have en bilforsikring, hvis du har bil. Du skal have den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er dog op til dig selv, om du vil have en kaskoforsikring.

En kaskoforsikring dækker skader på din egen bil, hvor en ansvarsforsikring dækker skader på andre og andet. Overvejer du en kaskoforsikring, skal du altså se på, hvor meget din bil er værd. Du kan risikere, at den bliver totalskadet i et uheld i morgen. Vil du så gerne have den dækket af en forsikring?

Har du købt en ny eller nyere bil, er det en god idé med en kaskoforsikring. Kører du i en gammel spand, kan du godt undvære den.

Husk at opdatere tallene

Når du køber en bilforsikring, skal du oplyse nogle tal. Det har fx betydning for din pris, hvor meget du kører om året. Det er vigtigt, at du får oplyst de rigtige tal.

Skulle din årlige kørsel ændre sig, bør du opdatere din forsikring. Kører du mindre, kan du spare penge. Kører du mere, er det vigtigt at oplyse dit forsikringsselskab om det. Hvis du har oplyst et forkert tal, risikerer du nemlig, at din forsikring ikke dækker. Så er du lige så dårligt stillet, som hvis du ikke havde nogen forsikring. Så sørg for løbende at tjekke og eventuelt opdatere kilometertallet.