Få rettet tænder med BetterSmile

Hvordan man tjener penge med kryptovalutaer
maj 3, 2022
Har du brug for mere tid i din hverdag? Sparetips til at spare på tiden
juni 24, 2022
Show all

Få rettet tænder med BetterSmile

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Drømmer du om det helt perfekte smil? Kunne du tænke dig, at få rettet dine tænder til uden nogen synlig bøjle? Det lyder, som en sand drøm, men det er ren faktisk mulig. Nu kan du få sat usynlige skinner på dine tænder, og få rettet dine tænder til hurtig og problemfrit uden at det behøver ændre noget ved dit naturlige udseende. Læs med her, og find ud af hvordan.

Få helt naturlige og smukke tænder

At bruge bøjle er for mange ikke et ukendt fænomen. Rigtig mange danskere både unge og gamle bruger bøjle, nogle gange i flere år, for at få rettet deres tænder til. Selvom det er dejligt, at slippe for skæve tænder, overbid eller krydsbid, så synes mange, at tiden med bøjle i munden er svær. En bøjle kan være irriterende at gå med, og kan ændre på ens naturlige udseende, når man smiler. Derfor tøver man ofte, når tandlægerne begynder, at snakke om bøjlebrug.

Heldigvis er der nu i moderne tid blevet muligt at  få smart tandregulering med Invisalign. Invisalign er en usynlig bøjle, som dækker dine tænder enten i over eller undermunden, og retter dem til. Invisalign fungerer lige så effektivt, som en normal bøjle, men er yderst smart grundet dens diskrete design. Bøjlen er stort set ikke til at se, da den sættes som et gennemsigtig lag oven på dine tænder.

En skræddersyet bøjle til dit tandproblem

Invisalign kunne meget hurtig blive fremtiden inden for bøjlebrug. Hos BetterSmile i København bliver du behandlet af  Invisalign-specialister, som giver dig de mest fantastiske resultater med denne innovative usynlige bøjle.

På klinikken modtager du en konsultation og får scannet dine tænder. Ved hjælp at scanningen skabes din unikke Invisalign skinne, så den passer ned over dine tænder. Selve tandskinnen printes med moderne 3D computer teknologi, så den er tilpasset din mund. Den sidder nænsomt og behageligt over tænderne og retter dem til, ligesom en normal bøjle. Skinnerne sidder godt fast uden at forvolde dig smerter eller ubehag, når du bruger dem. Skinnerne kan også nemt tages af og på, så du frit kan spise og drikke lige, hvad du har lyst til.

Det bedste ved Invisalign er, at den faktisk fungerer hurtigere end en traditionel bøjle. På den måde slipper du for, at gå med skinnerne særlig længe, og kommer hurtigere i mål med dit drømmesmil. Det er en mere avanceret måde, at behandle dine tænder på, men i den grad også mere effektiv.

Din Invisalign behandling kan starter med en uforpligtende samtale hos BetterSmile, hvor du modtager en gratis konsultation og vejledning før du træffer den endelige beslutning. Læs mere om BetterSmile her, og bliv klogere på, hvordan Invisalign kan hjælpe dig med at få dit drømmesmil.