Få en printer der kan printe dine billeder

Mand kigger på ur
Brug en app til timeregistreringer på arbejde
februar 12, 2019
Sådan bliver du en god dj
marts 19, 2019
Show all

Få en printer der kan printe dine billeder

printer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi har mulighed for at tage flotte billeder nærmest hvert sekund, da vi har telefoner der i dag kan hamle op med de fleste dyre spejlrefleks kameraer, men vi udnytter bare sjældent når vi får taget fantastiske billeder fra vores hverdag at få dem printet ud og hængt op eller gemt i et fotoalbum, som man gjorde i gamle dage. Det er nemlig slet ikke så besværligt som man skulle tro. Det kræver bare en ordentlig printer, der kan printe fotos. 

Hvilken printer skal du så vælge? 

Der er mange faktorer man skal tage forbehold for når man skal vælge en printer. Som sagt kræver det for det første at den kan printe fotos, det vil sige at den kan printe på fotopapir. 
Derefter skal man sørge for at kvaliteten også er i orden, så billedet ikke bliver grynet eller pixeleret. 
Hvilke typer og antal blækpatroner, printeren bruger er også en vigtig faktor at kigge på, da nogle er dyre end andre.  

Blæk vs. Laser  

Der findes to typer printere og det er dem der bruger blæk og så er der dem der bruger laser. Men vælg kun en laser printer hvis du printer mange dokumenter og ofte i sort hvid, da den er langt bedre til det og billigere end blæk. Hvorimod at blæk printeren printer pænere farver og fotos. Så hvis du søger en fotoprinter skal det være med blæk. 

Skrifttyper har forskellige blækforbrug 

Mange er ikke klar over det men det er faktisk ikke lige meget hvilken skrifttype du bruger, hvis du gerne vil have mest ud af dine blækpatroner. De forskellige skrifttyper bruger nemlig forskellig mængde blæk. Ifølge det amerikanske forbrugermedie ConsumerReport bruger fonten Times New Roman 27 % mindre blæk sammenlignet med Arial. Det er alligevel meget iforhold til at man ikke kan se forskel på det når det bliver printet.