Er du også træt af at spilde din tid?

Sådan kan du bruge din fritid til at finde det rette job for dig
november 13, 2019
Sådan får du mere fritid som selvstændig erhvervsdrivende
november 24, 2019
Show all

Er du også træt af at spilde din tid?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste af os kan godt blive enige om, at der ikke er noget, der er værre, end når man spilder sin tid. Det betyder nemlig, at man kaster en masse tid ud ad vinduet, som man kunne have brugt på nogle andre fornuftige ting. Man kunne for eksempel have fået ordnet de store stak af vasketøj, man kunne have mikset et lækkert måltid mad sammen til familien, man kunne have hygget sig med sin partner eller så meget andet, der synes meget mere berigende i livet end blot spildtid.

Brug din tid på underholdning

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Og er du også træt af at spilde din tid for eksempel på at stå i kø, på at vente og på at køre i offentlig transport? Så er du bestemt ikke alene, og derfor handler det om at finde på noget adspredelse, når en sådan situation opstår, således du ikke føler, at du spilder din tid. På den måde vil du ikke blive så irriteret og frustreret, mens du tænker over alle de ting, som du kunne have brugt din tid på. I stedet vil du føle dig underholdt for eksempel med en god 7-kabale.

Spil 7-kabale på din smartphone

For dig handler det nemlig således blot om at finde din smartphone frem og downloade en spil-app, der lader dig ligge en kabale, og så kan du inden for ganske kort tid være i gang med at udfordre din strategiske sans og interesse for kortspil. Med en kabale er der desuden også tale om et ganske lille og meget uforpligtende spil, hvorfor det er let for dig at lade det ligge igen, hvis der alligevel skulle komme noget i vejen. Og så er reglerne simple, hvorfor du ikke skal gøre dig de store bekymringer om regler.