Brug din fritid til skønne efterårsaktiviteter

Sådan holder du en god fest
september 24, 2019
Vær aktiv med din hund
oktober 31, 2019
Show all

Brug din fritid til skønne efterårsaktiviteter

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kalenderen siger oktober. Det bliver tidligere mørkt, og temperaturen viser os, at sommeren for længst er forbi. I løbet af efteråret og vinteren føler mange mennesker, at det både er mørkt, når de tager afsted på arbejde, og når de får fri. For mange mennesker fører det til en nedtrykt sindstilstand i løbet af efteråret og vinteren. Heldigvis kan du selv gøre en del for at undgå dette. Der findes nemlig mange skønne aktiviteter som er oplagte at give sig til i løbet af efteråret.

Nyd den smukke natur

Når du har fri i weekenden, er det oplagt at gå en tur i den smukke efterårsnatur. Bladene på træerne skifter farve, og den kolde luft bider let i kinderne. Naturen indbyder til gåture. Tag ud imens det er lyst, så du både får naturligt dagslys og dejlig motion.

Har du brug for ekstra støtte, når du går ude i naturen? Stokke og krykker kan give dig den fornødne støtte på din gåtur. Invester i en ny stok og gør gåturen mere behagelig.

Vær kreativ

De mørke aftener indbyder til indendørshygge. Hvorfor ikke give dig i kast med et kreativt projekt? Flere og flere danskere finder det hyggeligt og afslappende at sysle med noget. Især når der kommer et færdigt resultat ud af det. Gå i gang med at lave årets nye julepynt, hjemmelavede julegaver eller gaver til pakkekalenderen.

Du kan også vælge at strikke et lunt tørklæde til dig selv, som du kan bruge i løbet af vinteren.

Find din nye yndlingsbog

En god bog og en dampende varm kop kaffe er opskriften på ægte efterårshygge. Put dig ind under tæppet og fordyb dig i en god bog. Du får dejlig alenetid og giver samtidig hjernen et afbræk fra hverdagens trummerum. Gå på jagt i din egen bogreol eller lån din nye yndlingsbog på biblioteket.