Brug din fritid på at gøre bilen vinterklar

virksomhed
Invitere din arbejdsplads til et event
december 19, 2017
Udfold din kreativitet på dine gamle møbler
december 28, 2017
Show all

Brug din fritid på at gøre bilen vinterklar

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Julen den er lige rundt om hjørnet, og de første snefnug er faldet over det danske landskab, dette betyder, at vinteren har ramt Danmark. For mange danskere er det en fantastisk ting, da vinter for mange er synonym med jul, hygge og leg. Men for bilentusiaster så er vinteren ikke noget man ser frem til, men noget man frygte. Det kræver nemlig utroligt meget arbejde at gøre sin bil klar til vinteren, så den kan holde igennem den lange og kolde vinter. Man skal altså reservere nogle timer af sin fritid til klargørelse af sin bil.

Hold bilen smurt

Det siger selvfølgelig sig selv, at man skal holde sin bil velsmurt igennem hele året, så den kan fungere, men dette er især vigtigt i løbet af vinteren. Kulden den går nemlig ind i maskineriet og gør motoren kold, hvilket gør det svære for den at fungere. Når en del af bilen har det svært, så er det vigtigt, at man forbedre bilens andre arbejdsforhold, hvilket man kan gøre ved at holde bilen smurt. Læs mere her.

 

Hold bilen ren

Om sommeren vasker man primært bilen for at holde den ren og pæn, men om vinteren så skal man faktisk gøre det for at holde bilen kørende. Om vinteren bliver bilen meget hurtigere beskidt, og med alt den salt som er på vejende bliver sprøjtet op på bilen, så udgør det en risiko. Skidtet kan altså sætte sig overalt og kan faktisk ødelægge maskineriet. For at undgå at bilen ruster og bryder sammen, er det derfor vigtigt, at man vasker den grundigt en gang om måneden.

Husk vinterdæk

Når der kommer sne og is på vejene, så er der ofte helt umuligt at køre rundt. Der er dog altid nogen som undervurderer hvor glatte vejene egentlig er, og de tror at de lige kan spare nogle penge ved at køre med sommerdæk eller helårsdæk. Det er dog vigtigt, at skifte til vinterdæk, da man derved mindsker chancen for trafikuheld betydeligt.