Brug din fritid fornuftigt – bliv frivillig

Udlev drømmen under din hjemsendelse
marts 24, 2020
Husk at afstresse fra en travl hverdag
Husk at afstresse fra en travl hverdag
april 23, 2020
Show all

Brug din fritid fornuftigt – bliv frivillig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du typen, som ikke rigtig laver noget interessant i din fritid. I dag går de fleste personers fritid med at sidde foran fjernsynet – og bare fordybe sig i de mange Netflix-serier, som er der at finde. Men kunne du ikke også tænke dig at få noget ud af din fritid i stedet for. Du kunne f.eks. gøre en forskel for andre mennesker. Der er mange forskellige måder at være frivillig på, vi vil derfor herunder oplyse dig om nogle af dem

Frivillig i kulturlivet

Elsker du den danske kultur, hvorfor så ikke give noget igen, ved at tilbyde din frivillige hjælp til nogle af de mange kulturarrangementer – som hvert år afholdes. At være frivillig i kultur livet er super sjovt og lærerigt, og du kan være med til at sætte dit eget præg på de opgaver som du laver. Frivilligt arbejde i kulturlivet kunne f.eks, være på dit nærmeste teater eller på festivaler.

Frivillig i udlandet

Der hvor du som person kan gøre den største forskel frivilligt, er ved at være frivillige i udsatte områder i udlandet. Rigtig mange områder i udlandet har hårdt brug for alt den hjælp, som de kan få. Derfor er der også brug for at folk af egen vilje, melder sig som frivillige netop her.

Frivilligt arbejde i udlandet er også noget som kan styrke dit CV markant, især hvis du arbejder inden for sundhedsvæsenet eller lign.

Frivillig i foreningslivet

Tusinder af personer går hver uge til sport. Men hvad var disse sportsgrene, uden frivillige trænere eller assistenter? Vil du gerne give dit foreningsliv en hjælpende hånd, så ræk den ud, og være med til at gøre en forskel i din lokale fodboldklub, håndboldhold eller lign.

Mulighederne for frivilligt arbejde er store, det er bare med at række sine hænder ud – så er der altid nogen som har brug for netop din hjælp.