3 ting du skal besøge i København, når du er interesseret i historie

3 gode råd til at vælge den rette kontorstol
december 28, 2020
Brug din fritid på at give din have en make-over
februar 15, 2021
Show all

3 ting du skal besøge i København, når du er interesseret i historie

København

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nogle mennesker tager ud at rejse, fordi de elsker at ligge og suge sol på en dejlig strand. Men for nogle mennesker er dette en alt for kedelig aktivitet, og de rejser derimod rundt i verdenen for at opleve andre kulturer og historie.

Det er dog ikke altid en mulighed, at man kan rejse udenlands og opleve en masse nye ting. Heldigvis er der dog også en masse spændende og interessante ting at opleve herhjemme i lille Danmark. Hvis du dog mangler lidt inspiration, så læs med herunder og få 3 ideer til historiske attraktioner i København.

1. Besøg Nationalmuseet i København

Hvis du elsker historie og derfor gerne vil lære mere om den danske historie, så bør du helt sikkert tage et smut forbi Nationalmuseet i København, da denne netop gemmer på en stor udstilling af alle mulige aspekter til Danmarkshistorien.

Her kan du blandt andet lære mere om vikingerne og de mange togter, som de drog ud på, hvor de for eksempel plyndrede og hærgede i England. Men du kan også komme til at stå ansigt til ansigt med Egtvedpigen og Muldbjergmanden, som er bevaret helt fra Bronzealderen.

Der er altså rig mulighed for at komme helt tæt på historien på Nationalmuseet.

2. Tilmeld dig en byvandring igennem Københavns gader

En anden oplagt måde, hvorpå du virkelig kan komme tæt på den danske historie, er ved at tilmelde dig en af de mange byvandringer, som foregår i Københavns gader. Her kan du ofte vælge imellem forskellige temaer, sådan at historien fokuserer på lige netop de aspekter, som du er mest interesseret i.

For eksempel kan du gå på en uhyggelig en af slagsen, hvor du hører om heksejagter og henrettelser i byen. Men du kan også gå på en mere romantisk en af slagsen, hvor du hører om de mange kendte skandaler og romantiske affære, som er sket igennem tiden.

3.  Tag på Rosenborg Slot

Hvis du virkelig gerne vil mærke den historiske stemning i København i så stor en grad, at det næsten føles som om, at du er taget tilbage i tiden, så bør du besøge Rosenborg Slot. Her kan du få et kig på kronjuvelerne, såvel som at du kan beundre en masse malerier og andre genstande, som i tidens løb har tilhørt den danske kongefamilie.

Det er en fantastisk oplevelse, hvis du specielt er interesseret i det danske monarki og dets lange historie.