3 ting du ikke skal bruge din fritid på

Smukt smykke
Gode idéer til årets konfirmationsgaver
maj 4, 2018
Sådan får du tid til træning på barsel
juni 7, 2018
Show all

3 ting du ikke skal bruge din fritid på

Brug en vinduespudser

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom vi kalder det ”fritid”, er det de færreste af os, de faktisk har helt fri i vores fritid. Der er nemlig massevis af pligter og kedelige opgaver, der skal ordnes. Det gælder hver dag, året rundt. Især hvis du har hus, have og børn kender du helt sikkert til den følelse.

Men hvorfor bruge din fritid på kedelige opgaver, som du ikke behøver at lave selv? Her giver vi dig et par tips til tre ting, du ikke behøver bruge din egen fritid på.

Vinduespudsning

At pudse vinduer er en af de der kedelige og besværlige opgaver, der følger med at have eget hjem.  Men hvorfor spilde din tid på at pudse vinduer, når du kan få en vinduespudser til det?

En professionel vinduespudser er ofte relativt billig, og han kan ordne alle dine vinduer på rekordtid. Så slipper du for selv at rode med kost og spand, og resultatet bliver godt – hver gang.

Find din lokale vinduespudser her.

Rengøring

Ligesom du kan hyre en vinduespudser, kan du naturligvis også få hjælp til rengøringen. Så kommer du hjem til et skinnende rent hjem, uden at du skal røre en finger. Hvis du ikke lige kender en ung person eller lignende, der kan klare opgaven for dig, så fortvivl ikke. Apps som Happy Helper og Hilfr er udviklet specielt til dit behov, og her kan du hurtigt og nemt finde en hjælper.

Hilfr har tilmed lige indgået en overenskomst, så du er sikker på, at din hjælper har gode vilkår.

Ordne haven

En tredje ting, som de fleste af os må bruge alt for meget af vores fritid på, er haven. Det er dejligt at have en have, og det er sjovt at følge med i årets gang i haven. Men det er bare ikke alle uger, hvor det er lige belejligt at skulle klippe hæk eller slå græs. Derfor kan du med fordel få hjælp til de større opgaver i haven. Ligesom en vinduespudser gør en havemand arbejdet både hurtigere og bedre end dig, og du kan garanteret tjene pengene på dit arbejde på kortere tid, end det ville tage dig at ordne haven selv.